Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Can : «Δύσκολο να αγνοείς την κριτική»

Can : «Δύσκολο να αγνοείς την κριτική»

Επιμέλεια: Νίκος Γεωργόπουλος

Ο Emre Can είναι από τα πρόσωπα που συχνά βρίσκονται στο επίκεντρο της κριτικής των φιλάθλων. Αδικώς κατά τη γνώμη μας αλλά αυτό δεν είναι και της παρούσης. Ο Γερμανός μέσος μίλησε για το ότι είναι δύσκολο να αγνοεί την κριτική ωστόσο μέλημά του είναι να μένει απόλυτα προσηλωμένος στα παιχνίδια της ομάδας.

« Είναι δύσκολο να αγνοείς την κριτική διότι φυσικώς τείνεις να διαβάζεις εφημερίδες, να μιλάς με φίλους και με πολύ κόσμο στην πόλη. Ασφαλώς θέλουν να μιλήσουν για ποδόσφαιρο. Δεν είναι εύκολο να αγνοήσεις αλλά είναι το καλύτερο ώστε να επικεντρωθείς στα παιχνίδια. Το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι. Όταν έχουμε καλά παιχνίδια πρέπει να κάνουμε το ίδιο και όταν χάνουμε.» είπε ο Γερμανός προτού μιλήσει για τις προσπάθειες του Klopp να αλλάξει το ηθικό μετά από έναν πολύ κακό μήνα :

« Είναι πολύ θετικός και ενθαρρυντικός άνθρωπος και θέλει να έχουμε μία θετική όψη στο μυαλό ώστε να σκεφτόμαστε συνέχεια θετικά και να πιστεύουμε ξανά. Είχαμε συναντήσεις όπου προσπάθησε να μας δώσει ξανά κίνητρο διότι ξέρει πως δεν ξεχάσαμε πως είχαμε πολύ καλά διαστήματα έως τώρα. Είμαστε πέμπτοι, έναν πόντο από τον τέταρτο σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα άρα δεν είναι άσχημα. Ξέρουμ πόσο γρήγορα αλλάζουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να κοιτάξουμε μπροστά. Ο στόχος πάντα ήταν η τετράδα και το Champions League. Όταν είσαι στη Liverpool αυτός είναι πάντα ο στόχος.» κατέληξε ο Can.

«

Μοιραστείτε το!

One thought on “Can : «Δύσκολο να αγνοείς την κριτική»

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com