Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φεύγει για ΗΠΑ ο Brooks Lennon!

Φεύγει για ΗΠΑ ο Brooks Lennon!

Επιμέλεια: Γιώργος Κικίδης

Δανεικός στην ομάδα από την οποία τον πήρε η Liverpool τον Ιούλιο του 2015, την Real Salt Lake, θα συνεχίσει την καριέρα του ο 19χρονος επιθετικός Brooks Lennon. Ο Lennon έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία της Real Salt Lake και τώρα επιστρέφει στην ομάδα ως μεταγραφή από το εξωτερικό.

Ο δανεισμός θα διαρκέσει έναν χρόνο, ενώ στο συμβόλαιο του παίχτη προβλέπονται και εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα στην κορυφαία κατηγορία της Αμερικής το MLS.

Είναι διεθνής με την U-18  των ΗΠΑ ενώ φέτος είχε 2 γκολ σε 12 συμμετοχές με την U-23 της Liverpool. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Paradise Valley της Arizona, εκεί όπου εδρεύει η ακαδημία της Real Salt Lake, ενώ πριν ενταχθεί στο δυναμικό της Liverpool είχε σκοράρει 31 γκολ για την δική τους U-18.

Ο γενικός διευθυντής της ομάδας από την Utah, Graig Waibel δήλωσε: «Ο Brooks είναι άλλο ένα παράδειγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες μας! Δεν ακολουθούν όλοι τον ίδιο δρόμο αλλά είμαστε το ίδιο περήφανοι για όλα τα παιδιά και χαιρόμαστε που παίζουμε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή τους είτε αγωνίζονται για εμάς είτε όχι. Παρακολουθούσαμε στενά την πορεία της καριέρας του όλο αυτόν τον καιρό και του δίνουμε την ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο με την πρώτη ομάδα και να αποκτήσει εμπειρίες για τον δύσκολο δρόμο της καθιέρωσης στην Αγγλία!»

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com