Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τέλος του δρόμου για Cisse

Τέλος του δρόμου για Cisse

Επιμέλεια: Γιώργος Κουκούλης

Οριστική είναι η απόφαση του Djibril Cisse να σταματήσει το ποδόσφαιρο στα 35 του, ώστε να επικεντρωθεί στις άλλες δραστηριότητές του. Ο πρώην επιθετικός των «Reds», και πρωταθλητής Ευρώπης με τη Liverpool το 2005, αποφάσισε να αφήσει τις προσπάθειες για επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους και να αποσυρθεί οριστικά και αμετάκλητα από τα γήπεδα.

Ο Cisse αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο τον Οκτώβριο του 2015, λόγω ενός τραυματισμού στον γοφό που τον ταλαιπωρούσε. Τελικά, μετά από μία επιτυχή επέμβαση, αποφάσισε να ξαναδοκιμάσει την τύχη του τον περασμένο Απρίλιο, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει κάποια ομάδα.

«Αγάπησα το ποδόσφαιρο» δήλωσε ο Cisse. «Ηθελα να συνεχίσω, αλλά πρέπει τελικά να αποδεχτώ ότι τέλος το ποδόσφαιρο για εμένα. Τώρα θα επικεντρωθώ στην καριέρα μου ως DJ, παραγωγός και σύμβουλος, με το ίδιο πάθος που έδειχνα στο ποδόσφαιρο, ενώ θα αναπτύξω και τη δικιά μου φίρμα ρουχισμού.»

Ο Cisse στοίχισε στην Liverpool 14.5 εκατομμύρια λίρες το 2004 και σκόραρε 24 γκολ σε 79 εμφανίσεις. Ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς στα 2 χρόνια του στην ομάδα, αλλά κατάφερε να σκοράρει στην διαδικασία των πέναλτι του τελικού με τη Milan, βάζοντας το δικό του λιθαράκι στην κατάκτηση της Ευρωπαϊκής κορυφής από την ομάδα του Rafa Benitez.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com