Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hamann: «Λάθος το μεγάλο συμβόλαιο του Klopp!»

Hamann: «Λάθος το μεγάλο συμβόλαιο του Klopp!»

Eπιμέλεια: Γιώργος Κουκούλης

Λάθος βρίσκει το σκεπτικό της απόφασης της Liverpool να δώσει στον Jurgen Klopp εξαετές συμβόλαιο ο Didi Hamann, με τον πρώην άσο της Liverpool να επιτίθεται στην διοίκηση της ομάδας για αυτήν της απόφαση.

«Στην Αγγλία είναι ΟΚ η αποτυχία, στην Γερμανία όμως δεν είναι ποτε!» τόνισε ο Hamann. «Mου αρέσει ο Klopp, αλλά έχασαν δύο τελικούς την περασμένη σεζόν, πρέπει να είναι προσεκτικοί. Δεν θα κερδίσουν τίποτα φέτος και πρέπει να προσέχουν μην πάνε και εκτός τετράδας.»

O Hamman βέβαια μάλλον σχολίασε εν θερμώ, μετά τα σερί αποτυχημένα αποτελέσματα των «Reds». H προϊστορία του Klopp όμως δείχνει πως η υπομονή είναι μεγάλο θέμα για τον Γερμανό τεχνικό, καθώς οι 2 πρώτες του χρονιές με την Dortmund ήταν μέτριες, με 5η και 6η θέση στο πρωτάθλημα. Στη συνέχεια όμως, η Borussia όχι μόνο ορθοπόδησε, αλλά πήρε 2 σερί πρωταθλήματα και είχε και έναν τελικό Champions League. Η υπομονή είναι η ενδεδειγμένη στρατηγική και σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν, με την ελπίδα η ιστορία να επαναληφθεί για τον Klopp και την ομάδα του.

Μοιραστείτε το!

One thought on “Hamann: «Λάθος το μεγάλο συμβόλαιο του Klopp!»

  1. Δεν θα διαφωνησω με το αρθρο του κ. Κουκουλη, αλλα άλλο Γερμανια οπου και μια μετρια ομαδα μπορει να παρει τη δευτερη θεση και άλλο Premier league.
    Ασφαλως και υπαρχει πλεον θεμα με την διοικηση για την πολύ σφιχτη πολιτικη της στο θεμα των μεταγραφων, αλλα και με τον Κlopp.(Ακομα και μια παρεα παλιοφιλων εκτελοντας ενα κορνερ μπορει να βαλει Γκολ σ αυτή την αμυνα).
    Eιλικρινα είναι ΤΡΑΓΙΚΟ γι αυτό το μεγαλο συλλογο από αρχες Φεβρουαριου είναι σχεδόν εκτος από ολους τους στοχους του.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com