Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool, η ομάδα των (αρνητικών) εκπλήξεων!

Liverpool, η ομάδα των (αρνητικών) εκπλήξεων!

Eπιμέλεια: Γιώργος Κουκούλης

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι η Liverpool έχει μεγάλο θέμα όταν καλείται να αντιμετωπίσει μικρότερης δυναμικότητας αντίπαλο. Burnley, Bournemouth, Swansea και τώρα Hull, έχουν δείξει ότι η ομάδα του Jurgen Klopp τα έχει βρει σκούρα όταν είναι το φαβορί.

Τόσο σκούρα όμως που η Liverpool έχει γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής σε 3 από τις 4 μεγαλύτερες εκπλήξεις της φετινής σεζόν! Σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις πριν το παιχνίδι, μετά την ήττα της Arsenal από τη Watford (η Watford είχε απόδοση 13.72), 2η ήταν η ήττα μας από τη Swansea (12.55 οι κύκνοι), 3η η ήττα μας από την Burnley (6.96 για τη Burnley) και 4η η χθεσινή ήττα από τη Hull (6.76 οι Tigers) !

Η ήττα με 4-3 από την Bournemouth μπορεί να μην βρίσκεται στο Τοπ 10, αλλά δεν πάει πίσω. Με 4.96 απόδοση για τα «κεράσια», το συγκεκριμένο αποτέλεσμα έχει μία θέση στο Τοπ 12 της φετινής σεζόν. Επομένως και οι 4 ήττες των «Reds» ήταν απρόσμενες, τόσο από οπαδικής, όσο και από στοιχηματικής άποψης, κάτι που δεν το λες και… παράσημο για την ομάδα του Jurgen Klopp.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com