Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Καλή επιτυχία σε Sakho και Ilori αλλά χαίρομαι που έφυγαν»

«Καλή επιτυχία σε Sakho και Ilori αλλά χαίρομαι που έφυγαν»

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σιώζος

Στην Liverpool Echo μίλησε ο νεαρός άσσος της ομάδας Tom Brewitt και εξήγησε γιατί….χάρηκε και που οι Sakho (δανεικός στην Palace) και Ilori (μεταγραφή στην QPR)  αποχώρησαν από την ομάδα.

«Είχα κάποιους δύσκολους μήνες να βγάλω σε πέρας με τον Thiago και τον Mamadou. Τώρα έφυγαν και τους εύχομαι κάθε επιτυχία στην καριέρα τους. Τώρα έχω την ευκαιρία που έψαχνα να αποδείξω στον προπονητή μου πως είμαι ικανός να σταθώ στην πρώτη ομάδα» ενώ πρόσθεσε «Τώρα απλά θέλω να με προσέξει λίγο παραπάνω, κάθε λίγο που με βλέπει πιο πολύ τόσο θέλω να τον εντυπωσιάζω και να κερδίσω την εμπιστοσύνη του»

Ο Tom Brewitt είναι 19 χρονών και αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός στην δεύτερη ομάδα της Liverpool. Ο νεαρός στόπερ μίλησε επίσης και για το ενδεχόμενο κάποιου δικού του δανεισμού στο μέλλον ώστε να πάρει παιχνίδια και να βελτιωθεί «Εφτασα και εγώ κοντά στο να φύγω δανεικός στην Port Vale ώστε να πάρω κάποια παιχνίδια σε επαγγελματικό επίπεδο. Ωστόσο όταν ο προπονητής τους έφυγε (Ribeiro) τα δεδομένα άλλαξαν και αυτή η κίνηση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ» για να συνεχίσει σε γενικότερο πλαίσιο…

«Το να φύγω δανεικός ώστε να παίζω είναι κάτι που με ενδιαφέρει αλλά δεν είναι το ίδιο με το να παίζεις μπροστά σε χιλιάδες κόσμο στο υψηλότερο επίπεδο»

Αυτά είπε ο νεαρός Άγγλος στο Liverpool Echo σχετικά με το μέλλον του στους REDS. Πάντως αν και μικρός δείχνει ότι το θράσσος δεν του λείπει.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com