Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μία άλλη προσέγγιση στο θέμα Ferdinard- Sakho

Μία άλλη προσέγγιση στο θέμα Ferdinard- Sakho

Κείμενο: Jamie McLaughlin

Επιμέλεια-μετάφραση: Παναγιώτης Σιώζος

Κριτική στον προπονητή της Liverpool, Jurgen Klopp, όσο αναφορά την μη χρησιμοποίηση και πρόσφατη αποχώρηση του Μamadou Sakho άσκησε ο πρώην αμυντικός της  Manchester United, Rio Ferdinard.

Ο Γάλλος που πρόσφατα έφυγε με δανεισμό έως το τέλος της σεζόν στην Crystal Palace βρήκε υποστήριξη στο πρόσωπο του βετεράνου αμυντικού των «διαβόλων».

Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι της Αγγλίας BT SPORT ο Ferdinard δήλωσε : «Νομίζω είναι ο καλύτερος αμυντικός της Liverpool όταν μπορεί να παίξει. Νομίζω πως έχει λείψει από το παιχνίδι της Liverpool, όπως και ο Steven Gerrard. Ο Sakho είναι ένας ηγέτης στην άμυνα, έκανε πολύ καλή χρονια πέρυσι και θα είναι μια σημαντική προσθήκη για την Crystal Palace, καθώς δίνει ταχύτητα και δύναμη στην αμυντική γραμμή.»

Να θυμήσουμε πως ο Γάλλος είχε τιμωρηθεί από τον Klopp καθώς το καλοκαίρι είχε αποτύχει να περάσει τεστ τοξικών ουσιών.

Να θυμήσουμε επίσης οτι ο πρώην αρχηγός της United μάλλον ξέχασε οτι το 2001 ο Sir Alex Ferguson είχε κάνει κάτι αντίστοιχο με τον Jaap Stam, όταν ο ολλανδος είχε κάνει κάποια κακόβουλα σχόλια για τότε συμπαίκτες του στην αυτοβιογραφία του.

Επίσης ο Ολλανδός ανέφερε πως ο Ferguson του είχε κάνει παράνομη προσέγγιση για τον πείσει να πάει στο Manchester όταν αυτός ήταν στην PSV. Τότε ο Σκωτσέζος είχε βάλει στον «πάγο» αρχικά τον Stam και ύστερα τον έδιωξε, παρότι και αυτός ήταν ο καλύτερός του αμυντικός.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com