Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρόβλημα και με Wijnaldum

Πρόβλημα και με Wijnaldum

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Η κατάρα των Εθνικών ομάδων ξαναχτύπησε εις βάρος της Liverpool με θύμα της αυτή τη φορά τον Georginio Wijnaldum! O Oλλανδός μέσος της Liverpool αντικαταστάθηκε στι 61ο λεπτό της αναμέτρησης Ολλανδία-Γαλλία και πλέον τίθεται ένα μεγάλο ερωτηματικό γύρω από τη συμμετοχή του στο μεγάλο ντέρμπι της Δευτέρας.

Ειδικότερα, ο Wijnaldum φάνηκε όταν ξεκινούσε ένα σπριντ να πιάνει το δεξί του μηρό και αφού εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο των ΄΄Οράνιε΄΄ αντικαταστάθηκε από τον Bas Dost ενώ αποχώρησε με έντονο πόνο και δυσκολία. Μυικός τραυματισμός, λοιπόν, που δύσκολα πέον θα του επιτρέψει να αγωνιστεί κόντρα στη United αλλά ας περιμένουμε πρώτα την επιστροφή του παίκτη στο Melwood ώστε να μάθουμε και από επίσημα χείλη το μέγεθος και την έκταση του τραυματισμού του.

Υπενθυμίζουμε πως και με τον Lallana εξαιρετικά αμφίβολο για το συγκεκριμένο παιχνίδι η ομάδα ενδέχεται να αγωνιστεί χωρίς 2 από τους 3 βασικούς της χαφ μέχρι τώρα στη σεζόν ενώ καλύτερες πιθανότητες επιστροφής έχουν οι Nathaniel Clyne και Dejan Lovren.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com