Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rotation η Tottenham στο EFL Cup

Rotation η Tottenham στο EFL Cup

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος 

Μετά την τωρινή διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων έχουμε συσσωρευμένη αγωνιστική δράση όχι μόνο με Premier και Champions League αλλά και με εμβόλιμες υποχρεώσεις των ομάδων για το EFL Cup. Για τη φάση των ΄΄16΄΄ η Liverpool υποδέχεται την Tottenham στις 25.10, η οποία έχει το επιπλέον  βάρος της συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο προπονητής των Spurs, Mauricio Pochettino προέβη σε δηλώσεις σχετικά με το πως θα κληθεί να διαχειριστεί τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και δήλωσε ευθέως πως στο παιχνίδι του Anfield ενδέχεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές και ερωτηθείς για τη συμμετοχή πολλών νεαρών παιδιών απάντησε: ΄΄Για μένα δεν είναι παιδιά. Είναι παίκτες. Μπορούν να δείξουν και να αποδείξουν πως έχουν την ποιότητα να μείνουν στην πρώτη ομάδα. Χρειάζεται να το δείξουν. Έχουμε πίστη σε αυτούς και είτε η ομάδα είναι η ίδια κόντρα στη Gilligham είτε έχει κάποιες αλλαγές πρέπει να αποδείξουν την ποιότητά τους. Ξέρετε οι μεγάλοι παίκτες ξεκινούν συχνά την καριέρα τους από ένα δυσκολο μέρος να πας όπως το Anfield . Παίζουμε στο Champions League και η διοργάνωση αυτή (σ.σ το EFL Cup )  είναι μία διοργάνωση που έχουν οι νεαρότεροι παίκτες αρκετό χρόνο συμμετοχής και μπορούν να  χτίσουν τη φήμη και την αυτοπεποίθησή τους για το μέλλον.΄΄ ήταν τα λόγια του Αργεντίνου τεχνικού.

Ασφαλώς και εμείς περιμένουμε κάποιες αλλαγές από τη μεριά των Λονδρέζων στο συγκεκριμένο παιχνίδι ωστόσο ας μην παίρνουμε τοις μετρητοίς κάθε δήλωση καθώς στην απλούστερη περίπτωση μπορεί να αποτελεί ένα ακόμη mind game μεταξύ των 2 προπονητών. Υπενθυμίζουμε πάντως πως Klopp και Pochettino έχουν έρθει ισόπαλοι και τις 3 φορές που τέθηκαν αντιμέτωποι στο πρωτάθλημα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com