Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ballack :΄΄Ιδανικός για Liverpool o Klopp΄΄

Ballack :΄΄Ιδανικός για Liverpool o Klopp΄΄

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος 

Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό show της Βραζιλίας  ένας μεγάλος παίκτης για το γερμανικό ποδόσφαιρο, ο Michael Ballack, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω πέρασε και από τη Γηραιά Αλβιώνα φορώντας τη φανέλα της Chelsea,  μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ζευγάρωμα Liverpool-Klopp αλλά και προσωπικά για τον ίδιο τον Γερμανό τεχνικό.

΄΄Είναι ένας προπονητής που ξέρει πως να μιλάει στους πάικτες αλλά και στα media κάτι που είναι πολύ σημαντικό στην εποχή που ζούμε.  Μπορεί να κάνει τον κόσμο να τον στηρίζει και να τον ακολουθεί και βλέπετε πως  η απόδοση της Liverpool είναι εξαιρετική μέχρι τώρα και έχουν κάνει κάποια συναρπαστικά παιχνίδια. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος αλλά και μεγάλος δουλευταράς. Κάνει πολλή και τρομερή δουλειά πίσω από ότι φαίνεται με τους βοηθούς του και αυτό ταιριάζει στη Liverpool. Έκανε εξαιρετική δουλειά στη Dortmund και με το υπόβαθρό του και τους οπαδούς εκεί  νομίζω ήταν η καλύτερη επιλογή και για τους δύο και του εύχομαι τα καλύτερα΄΄ ήταν τα λόγια του Ballack.

Εμείς απλά υπενθυμίζουμε σε αυτό το σημείο πως αύριο ο Klopp κλείνει ένα χρόνο στον πάγκο της αγαπημένης μας ομάδας και του ευχόμαστε να μείνει για πολλά χρόνια ακόμη!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com