Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ανοιχτός» για επιστροφή ο Gerrard

«Ανοιχτός» για επιστροφή ο Gerrard

Επιμέλεια: Αντώνης Ψαριανός

Αινιγματικός σχετικά με το μέλλον του εμφανίστηκε ο εμβληματικός πρώην αρχηγός της Liverpool, Steven Gerrard. Ο Άγγλος μέσος αγωνίζεται με τα χρώματα των Los Angeles Galaxy, ωστόσο το συμβόλαιο του με την ομάδα του MLS εκπνέει τον προσεχή Νοέμβριο χωρίς να υπάρχουν εξελίξεις στην ανανέωσή του.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Gerrard δήλωσε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα συνεχίσει την καριέρα του ή αν θα αποσυρθεί, γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και επιστροφής του στο Anfield. Και αυτό διότι ως τώρα, ουκ ολίγες φορές έχουν υπάρξει δημοσιεύματα που θέλουν τον Gerrard να ντύνεται ξανά στα κόκκινα, ειδικά με τις άριστες σχέσεις που έχει με τον νυν προπονητή, Jurgen Klopp.

Πιο συγκεκριμένα, ο Gerrard δήλωσε: «Ακόμη είμαι σε σκέψεις σχετικά με το αν αποσυρθώ ή όχι. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη 100%. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο, μου αρέσει να πηγαίνω για προπόνηση, μου αρέσει ο ανταγωνισμός. Αν έχω την ευκαιρία να παίξω για ακόμα ένα χρόνο ή και έξι μήνες τότε θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά. Ακόμη κι αν δεν συμβεί αυτό όμως, ξέρω ότι ακολουθήσω προπονητικά βήματα στο προσεχές μέλλον. Προτεραιότητα μου όμως είναι να παίξω όσο ακόμα νιώθω σωματικά υγιής». 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com