Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νίκη των U-23 με σόου Woodburn

Νίκη των U-23 με σόου Woodburn

Επιμέλεια: Κουκούλης Γιώργος

«Ζευγάρωσε» τις νίκες απέναντι στην Leicester η Liverpool, καθώς μετά τον διασυρμό της πρώτης ομάδας με 4-1 στην «πρώτη» του νέου Main Stand το Σάββατο, ακολούθησε η νίκη με 4-0 της U-23 την Κυριακή στο Prenton Park.

Στο παιχνίδι της U-23 είχαμε φυσικά και συμμετοχή παίκτη από την πρώτη ομάδα, με τον Danny Ings να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Ο Βρετανός επιθετικός μάλιστα ήταν αυτός που άνοιξε τον χωρό των γκολ, καθώς μόλις 2 λεπτά μετά την σέντρα εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ben Woodburn. 15 λεπτά μετά ήταν η σειρά του 16-χρονου να χριστεί σκόρερ, με τον Alexander-Arnold αυτήν την φορά να χρεώνεται την ασίστ.

Το «εκρηκτικό» πρώτο ημίχρονο όμως είχε κι άλλα να προσφέρει στο κοινό, καθώς ο – πανταχού παρών – Woodburn θα κλέψει άλλη μια μπάλα για να καταλήξει αυτή στον Wilson, ο οποίος θα κάνει το 3-0, για να ακολουθήσει άλλο ένα γκολ με συμμετοχή του Woodburn, o οποίος σε συνεργασία με τον Alexander-Arnold και τον Ejaria – άλλα δύο μεγάλα κεφάλαια της ομάδας νέων – οδήγησαν τον τελευταίο να σκοράρει το 4ο γκολ των «Reds», σε ένα πολύ εύκολο και ξεκούραστο απόγευμα Κυριακής για την U-23, το οποίο έγινε κάτω από το βλέμμα του – λογικά – καταευχαριστημένου Jurgen Klopp. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι περιπτώσεις παικτων που αγωνίστηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι και θεωρούνται πρότζεκτ που περιμένουν αργά ή γρήγορα την ευκαιρία της πρώτης ομάδας, όπως είναι οι Woodburn, Ejaria, Chirivella, Alexander-Arnold, Randall και Stewart (ο οποίος αγωνίστηκε και ως αλλαγή στο παιχνίδι της ανδρικής ομάδας).

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com