Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ευχαριστημένος ο Klopp

Ευχαριστημένος ο Klopp

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Στον απόηχο της μεγάλης νίκης επί της Leicester ο Jurgen Klopp έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη βελτίωση που μπορεί να παρουσιάσει ακόμη η Liverpool μέσα στα επόμενα παιχνίδια όσο θα κυλάει η ροή του πρωταθλήματος.

¨Εδώ και δύο βδομάδες άκουγα κάθε ρώτηση να έχει ένα τόνο αμφιβολίας. Είστε σίγουρος? Τις προάλλες μιλάγαμε για τις μεταγγραφές, είστε σίγουρος? Δεν το λέτε αλλά το αντιλαμβάνομαι παρόλο που δεν είμαι εκ φύσεως καλός στο λέγειν. Είναι δουλειά μας να αποδείξουμε ότι είμαστε όσο δυνατοί όσο σήμερα. Ήμασταν εξαιρετικοί σε κάποιες στιγμές αλλά ελπίζω να το δείξουμε ακόμη πιο πολύ. Είχαμε 3-35 λεπτά που δεν είχα ξαναδεί από εμάς στο παιχνίδι κόντρα στην Arsenal όσον αφορά την κίνηση, τη δύναμη, την ταχύτητα.  Δεν με ενδιαφέρει να θέτω στάνταρ μέχρι να φθάσουμε στο τελικο στάνταρ και σήμερα ήταν πολύ καλά. Ειδικά για σήμερα. Τώρα την Παρασκευή έχουμε την Chelsea. Εννοείται πως θα είναι δοκιμασία. Η Chelsea και με Ιταλό προπονητή κιόλας!Oου! Δεν θα υπάρχει πολύς χώρος, πρέπει και θα είμαστε προετοιμασμένοι.¨

Στη συνέχεια, ο προπονητής της ομάδας μας μίλησε για την ανάπαυλα και το πως διαχειρίστηκαν οι παίκτες του την ψυχρολουσία από το γκολ δώρο που έκαναν στη Leicester. ¨ Στο ημίχρονο είπα στα παιδιά πως αυτή είναι η πρόκληση μας. Όταν είμαστε καλοί, είμαστε πολύ καλοί, και όταν στο παρελθόν είχαμε προβλήματα,  τα πράγματα που θέλαμε να κάνουμε νιώσαμε πως δεν ήταν εύκολα και δεν μπορούσαμε να αποδίουμε πάντα. Αυτή είναι η πρόκληση για όλη τη χρονιά και σήμερα ήταν μία υπέροχη ευκαιρία και τα καταφέραμε. Ημασταν σωματικά δυνατοί, προσαρμοστικόι, γρήγοροι, δημιουργικοί. Σκοράραμε υπέροχα γκολ και δεχθήκαμε ένα όχι και τόσο υπέροχο. Είχαμε κάποια λεπτά που είδαμε τι μπορεί να συμβεί σε ένα παιχνίδι. Η West Ham κέρδιζε 2-0 και έχασε 2-4. Αυτά μπορούν να συμβούν. Ο αντίπαλος είναι δύσκολος γιατί είναι συντονισμένος και προσηλωμένος στις δεύτερες μπάλες. Δεν ήμασταν απόλυτα συντονισμένοι, είχαμε να αλλάξουμε μία καίρια θέση χθες, ο Dejan δεν βλέπει αυτή τη στιγμή. Έπαιξε ο Lucaa, εξαιρετικός πάικτης και χαρακτήρας στο πιο δύσκολο παιχνίδι αν δεν έχεις 500 ματς στη σειρά και το ξεπεράσαμε γιατί τα πήγαμε όλοι πολύ καλά.» ήταν τα λόγια του σαφώς ικανοποιημένου Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com