Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πιθανός ο δανεισμός του Sakho

Πιθανός ο δανεισμός του Sakho

Eπιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Χθεσινοβραδινές πληροφορίες από πληθώρα αγγλικών μέσων κάνουν λόγο για μία νέα τροπή όσον αφορά το μέλλον του Sakho στη Liverpool!

Η Liverpool φαίνεται πλέον να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση δανεισμού του παίκτη για έναν χρόνο ώστε να του δώσει την ευκαιρία να βρει ξανά το ρυθμό και τη φόρμα του. Ο Sakho έχει να αγωνιστεί σε παιχνίδι ανταγωνιστικό από τις αρχές Απριλίου και πλήρωσε τόσο την ανεπανάληπτα αργή κίνηση των διαδικασιών από τη μεριά της UEFA για την υπόθεση ντόπινγκ του όσο και έναν τραυματισμό που είχε στον αχίλλειο τένοντα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Οι ¨κακές γλώσσες¨ κάνουν λόγο για ρήξη στις σχέσεις του με τον Jurgen Klopp μετά την επιστροφή του παίκτη εσπευσμένα από την προετοιμασία στις Η.Π.Α. λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς κατόπιν εντολής του Γερμανού. Ρήξη, η οποία όμως είχε διαψευσθεί κατηγορηματικά από τον Jurgen Klopp.

Κατά τη γνώμη μας, η ενδεχόμενη πρόθεση παραχώρησης του παίκτη έχει να κάνει κυρίως με αγωνιστικούς λόγους ασχέτως αν δεν μας βρίσκει σύμφωνους. Και δεν μας βρίσκει από τη μία διότι όταν είναι υγιής ο Γάλλος αποτελεί μία αξιόπιστη και σταθερή λύση στο κέντρο της άμυνας και από την άλλη γιατί τόσο ο Gomez, όσο και ο Matip έχουν κάνει επίσης ελλιπή προετοιμασία. Μένει να δούμε τι θα προκύψει έως την 31 Αυγούστου και από πού θα προκύψει ενδιαφέρον για το Γάλλο αν αληθεύουν οι πληροφορίες διότι είναι βέβαιο πως θα προσελκύσει ενδιαφέρον.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com