Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ > Daniel Agger (video)

Daniel Agger (video)

Η επιστροφή του Daniel Agger στην Brondby σηματοδότησε το τέλος εποχής για έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή που δέθηκε και τίμησε την φανέλα της Liverpool. Ο Δανός αμυντικός έγινε αγαπημένο παιδί της εξέδρας, ενώ και ο ίδιος δεν έκρυψε ποτέ ότι πάνω από όλα είναι οπαδός της ομάδας.

Τον Ιανουάριο του 2005 η Liverpool πρόσφερε 6 εκατομμύρια λίρες και έκανε δικό της τον Agger ο οποίος έγινε η πιο ακριβή μετεγγραφή παίκτη από το πρωτάθλημα της χώρας του. Τα επόμενα χρόνια εξελίχθηκε σε βασικότατο στέλεχος της ομάδας και σημείωσε και αρκετά σημαντικά γκολ. Τα τελευταία δύο χρόνια τα προβλήματα τραυματισμού δεν τον άφησαν να παραμείνει βασικός στην ομάδα και ο Brendan Rodgers φάνηκε να μην τον εμπιστεύεται. Στις 30 Αυγούστου του 2014 επισημοποιήθηκε η επιστροφή του στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο Daniel Agger δεν είναι μόνο σημαντικός αθλητής, αλλά και ένα σπάνιο παιδί. Το 2012 ίδρυσε το «Agger Foundation» προκειμένου να βοηθήσει κόσμο που βρίσκεται σε ανάγκη. Σε ΑΥΤΟΝ τον σύνδεσμο μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα.

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε ένα βίντεο αφιέρωμα στον Δανό άσο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com