Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ > Οι μεγαλύτερες κόντρες με την Chelsea την 10ετία που πέρασε (video)

Οι μεγαλύτερες κόντρες με την Chelsea την 10ετία που πέρασε (video)

Liverpool και Chelsea έχουν έρθει αρκετές φορές αντιμέτωπες σε πολύ σπουδαία παιχνίδια τα τελευταία χρόνια. Ο αγώνας της Κυριακής που ίσως κρίνει τον φετινό τίτλο, είναι ένα από αυτά που σίγουρα θα τα θυμόμαστε για χρόνια. Ποιες βραδιές που μας πρόσφεραν οι 2 ομάδες τα τελευταία 10 χρόνια όμως έχουν μείνει χαραγμένες στην μνήμη μας? Το www.liverpool.gr κάνει μια αναδρομή στις κόντρες των δύο ομάδων.

3/5/2005

Ο αλησμόνητος ημιτελικός του Champions League με το Anfield να ζει μια πραγματικά μοναδική βραδιά. Ο Luis Garcia με ένα γκολ στα πρώτα λεπτά έδωσε την νίκη-πρόκριση στην ομάδα του σε μια χρονιά όνειρο που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό με την Milan. Το βράδυ εκείνο κόντρα στην Chelsea έχει μείνει στην ιστορία ως μια από τις μεγαλύτερες νύχτες που έζησε το Anfield με την ατμόσφαιρα να είναι κάτι παραπάνω από καταπληκτική. Το βίντεο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να περιγράψει τι ακριβώς συνέβη στην ιστορική έδρα των «Reds».

22/4/2006

Ο ημιτελικός του FA Cup φέρνει την Liverpool να κερδίζει με 2-1 και να προκρίνεται. Ο Riise άνοιξε το σκορ και ο Luis Garcia έκανε το 2-0. Το γκολ του Drogba δεν άλλαξε τα δεδομένα και η ομάδα του Benitez πήγε στον τελικό όπου και σήκωσε το τρόπαιο κόντρα στην West Ham.

1/5/2007

Ημιτελικός Champions League με την Chelsea να έχει κερδίσει τον πρώτο αγώνα με 1-0. O Agger φέρνει στα ίσα το ζευγάρι με ωραίο πλασέ και η βραδιά καταλήγει στα πέναλτι. Οι Robben και Geremi δεν ευστόχησαν και η Liverpool πέρασε στον τελικό της Αθήνας 2 χρόνια μετά την κατάκτηση του τροπαίου στην Κωνσταντινούπολη.

30/4/2008

To Champions League είναι αγγλική υπόθεση με την Chelsea να περνάει στον τελικό κερδίζοντας με 3-2. Το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει 1-1. Για την Liverpool σκόραραν Torres και Babel.

14/4/2009

Ένα ανεπανάληπτο παιχνίδι διεξήχθη στο Stanford Bridge για τον προημιτελικό του Champions League. Το 1-3 του Anfield δεν άφηνε πολλά περιθώρια στην Liverpool η οποία έπαιξε μέχρι τέλους όμως για την πρόκριση. Aurelio και Alonso έκαναν το 0-2 το οποίο όμως έγινε 3-2 μετά από λάθη του Reina στα πρώτα 2 γκολ. Η ομάδα του Benitez όμως αντέδρασε και πάλι και ξαναπέρασε μπροστά στο σκορ με τους Lucas και Kuyt να πετυχαίνουν τέρματα. Το τελικό 4-4 έστειλε την Chelsea στην επόμενη φάση, αλλά ο αγώνας έμεινε στην ιστορία για την συγκλονιστική προσπάθεια της Liverpool να γυρίσει κυριολεκτικά από την κόλαση. ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τι συνέβη εκείνο το βράδυ.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com