Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μόνιμος στην Ισπανία με μετεγγραφή ο Anderson Arroyo

Μόνιμος στην Ισπανία με μετεγγραφή ο Anderson Arroyo

Μετά από έξι χρόνια στην Liverpool χωρίς ούτε μία εμφάνιση σε καμία διοργάνωση, ο 24χρονος Anderson Arroyo ολοκλήρωσε μια μόνιμη μεταγραφή για να τερματίσει τον μακρύ κύκλο των δανεικών του.

Ο Κολομβιανός υπέγραψε στον σύλλογο ως 18χρονος το 2018 από την Κολομβιανή ομάδα Fortaleza και τα τελευταία χρόνια δεν έχει αγωνιστεί ποτέ για τον σύλλογο, αλλά αντ’ αυτού έχει αποσταλεί οκτώ φορές δανεικός σε διαφορετικούς συλλόγους.

Μια επέκταση συμβολαίου που υπογράφηκε το 2022 του επέτρεψε να μείνει στο Anfield μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, αλλά τώρα εντάχθηκε επίσημα στην ισπανική Burgos CF, σύμφωνα με πληροφορίες με τριετές συμβόλαιο. Μετά την επίλυση των τελικών λεπτομερειών της συμφωνίας, ο Arroyo τώρα εντάσσεται στον σύλλογο με τον οποίο πέρασε το δεύτερο εξάμηνο του 2023/24.

Ο Arroyo πραγματοποίησε 16 εμφανίσεις για την Burgos την περασμένη σεζόν και προκάλεσε εντύπωση, καθώς ο αθλητικός διευθυντής τους Michu, ήταν αυτός που έκανε τη συμφωνία.

Αν αναρωτιέστε γιατί ο 24χρονος δεν μπόρεσε ούτε να παίξει, ούτε να προπονηθεί πραγματικά με τη Liverpool, αυτό οφειλόταν στην αδυναμία του να εξασφαλίσει άδεια εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μια μετακόμιση αυτό το καλοκαίρι έδωσε τη δυνατότητα στη Liverpool να εισπράξει ένα ποσό μεταγραφής, αν και θα είναι για ένα μικρό ποσό και δίνει στον αμυντικό την ευκαιρία να εγκατασταθεί σε ένα μέρος μετά από τόσα χρόνια μετακίνησης. Πέρασε έξι από τους οκτώ δανεικούς του περιόδους ενώ βρισκόταν στα βιβλία της Liverpool στην Ισπανία – με Salamanca, Mirandes, Alaves, Andorra και Burgos – αλλά έπαιξε και σε συλλόγους στο Βέλγιο και την Τσεχία.

Η Burgos αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου και έχει εκτιμήσει την ευελιξία του Arroyo σε όλη την οπίσθια γραμμή, η οποία του δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ως δεξιό μπακ, αριστερό μπακ και σέντερ μπακ.

Μόνιμος στην Ισπανία με μετεγγραφή ο Anderson Arroyo

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com