Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Aaron Briggs θα είναι ο νέος συνεργάτης του Slot

Ο Aaron Briggs θα είναι ο νέος συνεργάτης του Slot

Η Liverpool πρόσθεσε στο τεχνικό της επιτελείο τον πρώην αναλυτή και προπονητή της Manchester City Aaron Briggs, ως προπονητή της ελίτ ανάπτυξης των παικτών.

Ο 37χρονος Briggs ουσιαστικά θα αναλάβει τον ρόλο που είχε ο Vitor Matos στην ομάδα, και ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα. Ο Briggs θα αποτελεί τον σύνδεσμο-κλειδί μεταξύ της Ακαδημίας και της πρώτης ομάδας και ήταν αρκετές οι ομάδες της Premier League που τον ήθελαν στο ρόστερ τους.

Ήταν βοηθός του Niko Kovac στην Γερμανική Wolfsburg και αποχώρησαν μαζί τον περασμένο Μάρτιο, ενώ έχει εργαστεί και στη Monaco ως προπονητής ανάλυσης τακτικής, assistant και στη συνέχεια επικεφαλής της ποδοσφαιρικής μεθοδολογίας από το 2020 έως το 2022.

Η καριέρα του γνώρισε άνθηση όμως στη Manchester City, στην οποία εργάστηκε για εννέα (9) χρόνια, ξεκινώντας από αναλυτής απόδοσης της U18 και στη συνέχεια κατέχοντας το ίδιο πόστο στην πρώτη ομάδα. Πιο πριν είχε εργαστεί στις Blackpool και Preston North End.

O Briggs είναι ο τέταρτος που καταφτάνει για να στελεχώσει το επιτελείο του Slot μετά τους Spike Hulshoff(assistant), Ruben Peeters (επικεφαλής φυσικής απόδοσης) και Fabian Otte (προπονητής τερματοφυλάκων).

Οι Κόκκινοι εξακολουθούν όμως να ψάχνουν για τον πρώτο προπονητή της ομάδας και ο πρώην αμυντικός της Ολλανδίας αλλά και της Everton Johnny Heitinga, είναι ένα από τα ονόματα που ακούγονται. Ο Heitinga ήταν μέλος του επιτελείου του David Moyes στη West Ham, αλλά έφυγε από το Λονδίνο με το τέλος της βασιλείας του Σκωτσέζου στην λονδρέζικη ομάδα.

Ο Aaron Briggs θα είναι ο νέος συνεργάτης του Slot

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com