Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επικοινώνησε ο Slot με τον Nunez για την θέση του στην Liverpool

Επικοινώνησε ο Slot με τον Nunez για την θέση του στην Liverpool

Ο νέος προπονητής της Liverpool Arne Slot, αποκάλυψε ότι έχει ήδη μιλήσει με τον Darwin Nunez και ότι θα τον χρησιμοποιήσει ως σέντερ φορ.

Το μέλλον του Nunez είναι κάπως αβέβαιο, αφού δεν κατάφερε να πείσει τις δύο πρώτες σεζόν του στο Merseyside, αλλά ελπίζουμε ότι μια αλλαγή προπονητή θα μπορούσε να δει τους Reds να παίρνουν το καλύτερο από τον Ουρουγουανό.

Ο Νunez πέτυχε 18 γκολ την περασμένη σεζόν, αλλά μόνο τα 11 από αυτά ήταν στην Premier league και κανένα δεν ήταν εναντίον μιας ομάδας στην πρώτη εξάδα. Αλλά σε διεθνές επίπεδο, ο 25χρονος είναι σε παραγωγική φόρμα, σκοράροντας 10 γκολ σε επτά παιχνίδια για τη χώρα του, το μεγαλύτερο σερί σκόρερ για την Ουρουγουάη τουλάχιστον από το 1928.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο AXA Training Center την Παρασκευή μετά την πρώτη του συνέντευξη Τύπου, ο Slot αποκάλυψε ότι ο Nunez είναι ένας από τους παίκτες με τους οποίους έχει ήδη μιλήσει, αν και δεν είμαστε σίγουροι σε ποια γλώσσα θα είχε γίνει αυτή η συνομιλία δεδομένων των γνώσεων του Nunez με αγγλικά!

«Υποθέτω ότι θα ταιριάζει πολύ καλά σε αυτό (στιλ παιχνιδιού) γιατί μου αρέσει», είπε ο Slot στους δημοσιογράφους. «Του το έχω πει ήδη ότι είναι ένας από τους παίκτες με τους οποίους έχω μιλήσει».

Ο Slot σημείωσε τις δυσκολίες του Nunez μπροστά από το τέρμα την περασμένη σεζόν, όταν έχασε 27 «μεγάλες ευκαιρίες» και έκανε μόλις το 10,3% των βολών του.

«Μπορεί να είχε κάποιες δυσκολίες με τις ευκαιρίες να τελειώσει, αλλά ήρθε πολλές φορές σε αυτές τις θέσεις», πρόσθεσε ο Ολλανδός προπονητής. «Πιστεύω ότι θα μπορούσε να ταιριάξει πολύ καλά, αλλά είναι φυσιολογικό σε έναν σύλλογο σαν αυτόν, να υπάρχουν πολλοί περισσότεροι παίκτες που θα μπορούσαν να παίξουν στη θέση του».

Η θέση του Nunez είναι «σαφής», λέει ο Slot. Αφού μερικές φορές έπαιζε στα αριστερά υπό τον Jurgen Klopp, φαίνεται ότι ο Slot έχει πολύ ξεκάθαρη ιδέα για το πού θα παίξει ο Nunez και θα ειναι σέντερ φορ: «Είναι ξεκάθαρο για αυτόν σε ποια θέση θα παίξει. Είναι ξεκάθαρο για μένα και λέγοντάς του το έκανα σαφές για αυτόν. Απλώς του είπα ότι, απ’ ό,τι είδα, έπαιξε πολλές θέσεις και ποιες θέσεις ή θέση τον βλέπω να παίζει.».

Επικοινώνησε ο Slot με τον Nunez για την θέση του στην Liverpool

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com