Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lewis Steele: «Δεν θα ήταν έκπληξη αν έφευγε ο Κώστας Τσιμίκας»

Lewis Steele: «Δεν θα ήταν έκπληξη αν έφευγε ο Κώστας Τσιμίκας»

Αν και ακόμη δεν υπάρχουν αναφορές για ενδιαφέρον γύρω από τον Κώστα Τσιμίκα, ένας από τους δημοσιογράφους του Merseyside έχει «ακούσει» ενδείξεις ότι μπορεί να αποχωρήσει.

Ο Τσιμίκας έχει ήδη περάσει τέσσερις σεζόν στο Anfield και αφού αγωνίστηκε μόλις επτά φορές στην πρώτη του σεζόν, έχει 79 συμμετοχές στις τρεις τελευταίες. Ο Έλληνας έχει αποδειχθεί χρήσιμος αναπληρωματικός του Andy Robertson στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά ποτέ δεν απείλησε πραγματικά τη θέση του Σκωτσέζου ως βασικός.

Με μια αλλαγή στον πάγκο και πολλές σε επίπεδο διοικητικών συμβουλίων, αυτό το καλοκαίρι αποτελεί ευκαιρία για αρκετούς παίκτες να αναζητήσουν μετακινήσεις αλλού.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της Mail για τη Liverpool Lewis Steele, αυτό είναι πιθανό να περιλαμβάνει και τον Κώστα Τσιμίκα.

«Αυτός που πρέπει να παρακολουθήσουμε είναι πιθανότατα ο αριστερός μπακ με τον Κώστα Τσιμίκα, το μέλλον του», δήλωσε ο Steele στην εκπομπή «Transfer Insight» της Redmen TV. «Δεν θα με εξέπληττε αν έφευγε αυτό το καλοκαίρι, με βάση ορισμένα πράγματα που έχω ακούσει. Επίσης, μόνο το γεγονός ότι δεν μπορούσε να πάρει πραγματικά παιχνίδι στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, ακόμα και όταν ο Andy Robertson ήταν τραυματίας».

Ίσως δεν αποτελεί μεγάλη αποκάλυψη το γεγονός ότι ο Τσιμίκας μπορεί να εξετάζει το μέλλον του, αλλά από τότε που ήρθε στην Ομάδα δεν έχει υπάρξει καμία ένδειξη αναταραχής για τον ρόλο του ως δεύτερης επιλογής.

Η θέση του στην εθνική ομάδα της Ελλάδας δεν απειλείται ιδιαίτερα, ενώ έχει κερδίσει τρία τρόπαια κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Liverpool, σκοράροντας το νικητήριο πέναλτι στον τελικό του FA Cup 2022 και δίνοντας ασίστ στον Virgil van Dijk στον νικητή τελικό του Carabao Cup 2024.

Όμως, με τον Jurgen Klopp να έχει αποχωρήσει και τον Arne Slot να έχει φτάσει, λειτουργεί ως μια χρήσιμη συγκυρία για παίκτες και προσωπικό να επιλέξουν νέους βοσκοτόπους.

Ο Τσιμίκας υπέγραψε νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο με τη Liverpool πριν από λιγότερο από ένα χρόνο, δεσμεύοντας τον με τον σύλλογο μέχρι το 2027, αλλά αυτό έγινε πριν καν ο Klopp υποβάλει την παραίτησή του. Η ξαφνική αποχώρηση του προπονητή θα μπορούσε κάλλιστα να προκαλέσει αλλαγή σχεδίων σε πολλούς, κάτι που θα μπορούσε να είναι αυτό που «άκουσε» ο Steele σχετικά με το Νο 21.

Απομένει να δούμε ποιες ομάδες θα ενδιαφερθούν για τον Τσιμίκα ή αν θα γίνουν προσφορές, αλλά δεν θα ήταν έκπληξη αν έφευγε.

Lewis Steele: «Δεν θα ήταν έκπληξη αν έφευγε ο Κώστας Τσιμίκας»

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com