Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Szoboszlai νίκησε τον Robertson και τώρα περιμένει (vid)

Ο Szoboszlai νίκησε τον Robertson και τώρα περιμένει (vid)

Ο Dominik Szoboszlai ήταν ο μεγάλος νικητής στην κόντρα με τον Andy Robertson το βράδυ της Κυριακής, καθώς η Ουγγαρία επικράτησε με 1-0 της Σκωτίας στην εκπνοή της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση.

Οι δύο άσοι των Reds φόρεσαν ξανά τα περιβραχιόνια των χωρών τους και ολοκλήρωσαν τον αγώνα, με τον Andy Robertson και τη Σκωτία να μένουν εκτός συνέχειας του τουρνουά.

Όλα έδειχναν πως το ματς θα έληγε χωρίς σκορ, όμως οι Μαγυάροι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη ως το 10ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν και εκδήλωσαν μια άρτια αντεπίθεση, για να σεντράρει από τα δεξιά ο Sallai και να σκοράρει με πλασέ ο Csoboth.

Με το γκολ αυτό οι Ούγγροι πήραν τους πρώτους τους 3 βαθμούς και τερμάτισαν στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου.

Η αναμέτρηση βέβαια στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Barnabas Varga νωρίτερα, ο οποίος ύστερα από σφοδρή σύγκρουση, αποχώρησε με καλυμμένο φορείο από το γήπεδο και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Πλέον ο Szoboszlai και η παρέα του πρέπει να περιμένουν τα αποτελέσματα των υπολοίπων αναμέτρηση, για να δουν αν θα βρεθούν ανάμεσα στις καλύτερες τρίτες της φάσης των ομίλων, ώστε να περάσουν στα knockout.

Dom Szoboszlai και Andy Robertson πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com