Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Έπαιζα τραυματίας από τον Μάρτιο»

Robertson: «Έπαιζα τραυματίας από τον Μάρτιο»

Ο Andy Robertson, ο οποίος αγωνίστηκε στην πρεμιέρα του EURO κόντρα στη Γερμανία στο Μόναχο, αποκάλυψε πριν τη σέντρα πως αγωνιζόταν με πρόβλημα τραυματισμού από τον Μάρτιο, το οποίο δεν του επέτρεπε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Ο Robbo μιλώντας για την κατάσταση του ανέφερε:

“ Σωματικά και ψυχικά νιώθω καλά και ανυπομονώ για όσα έρχονται. ”

“ Είχα έναν τραυματισμό στον αστράγαλο από τον Μάρτιο και τον περιποιούμαι λίγο από τότε, αλλά αισθάνομαι καλά. Είναι σε καλό δρόμπ τώρα, απλά δεν θέλαμε να το επιδεινώσουμε άλλο. ”

“ Ήμασταν αρκετά χαλαροί με την όλη κατάσταση. Ίσως κάποιοι άλλοι να μην ήταν, μάλλον ιδιαίτερα η οικογένειά μου, πριν προλάβω να τους τηλεφωνήσω. ”

“ Αλλά είμαι έτοιμος να παίξω. Ψυχικά, σωματικά είμαστε όλοι έτοιμοι. Ξέρουμε τι διακυβεύεται. Έχουμε πολλά κίνητρα για να τα πάμε καλά και αυτή η θρυλική ομάδα πρέπει να μας οδηγήσει μπροστά. ”

“ Έχουμε πολλά κίνητρα, αλλά αυτό για μένα μας οδηγεί μπροστά. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στα νοκ άουτ, αλλά πρέπει πρώτα να φτάσουμε εκεί. ” Είπε ο αμυντικός των Reds.

Ο αριστερός μπακ έχασε μεσοβδόμαδες προπονήσεις, λόγω του ίδιου προβλήματος, όμως ήταν έτοιμος για την πρεμιέρα της Παρασκευής και εκτέλεσε μάλιστα το φάουλ, από το οποίο προήλθε το γκολ της χώρας του για το 4-1.

Ο Andy Robertson αγωνιζόταν με πρόβλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com