Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε πρώτο πλάνο ο Amorim – απίθανο για De Zerbi

Σε πρώτο πλάνο ο Amorim – απίθανο για De Zerbi

Η περίπτωση του Ruben Amorim αρέσει στους Reds.

Η αναζήτηση της Liverpool για τον διάδοχο του Jürgen Klopp και παράλληλα νέο προπονητή της συνεχίζεται, με τον Ruben Amorim να βρίσκεται πλέον σε πρώτο πλάνο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πραγματοποιεί ακόμη μια πολύ καλή σεζόν με την Sporting CP και αρέσει στους Reds, οι οποίοι θα έχουν βέβαια να αντιμετωπίσουν τον ισχυρό ανταγωνισμό της Barcelona, η οποία επίσης αναζητά τον αντικαταστάτη του Xavi.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Νησί, οι πρώτες συζητήσεις των Reds με την πλευρά του Amorim έχουν ήδη λάβει χώρα, με την ομάδα να πρέπει πάντως να ενεργήσει γρήγορα, αν θέλει να προλάβει τους Καταλανούς, οι οποίοι παρουσιάζονταν ως το φαβορί το προηγούμενο διάστημα.

Τα Πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης τονίζουν πως ναι μεν η ρήτρα αποδέσμευσης του Amorim είναι στα €30 εκατομμύρια, αλλά ισχύει μόνο για τις Πορτογαλικές ομάδες, ενώ υπάρχει ακόμη μια κοντά στα €15 εκατομμύρια για τους συλλόγους εκτός Πορτογαλίας, ένα ποσό που θα μπορούσαν να δαπανήσουν οι Reds για να τον κάνουν δικό τους, αν το αποφασίσουν.

Εκείνος που βρίσκεται επί της ουσίας εκτός κούρσας, είναι ο Roberto De Zerbi, ο οποίος ηττήθηκε την Κυριακή στο Anfield με την Brighton.

Ο Ιταλός τεχνικός των Seagulls άρεσε στη Liverpool, όμως πλέον θεωρείται απίθανο να καταλήξουν στην περίπτωση του οι Michael Edwards και Richard Hughes, οι οποίοι θα λαμβάνουν τις Κόκκινες αποφάσεις από εδώ και στο εξής.

Η περίπτωση του Ruben Amorim αρέσει στους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com