Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα νεότερα για τους τραυματίες ενόψει τελικού

Τα νεότερα για τους τραυματίες ενόψει τελικού

Ο Pep Lijnders παρείχε ένα injury update μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου ενόψει του τελικού του Carabao Cup κόντρα στη Chelsea, χωρίς να θέσει εκτός αναμέτρησης τους Mo Salah και Darwin Nunez.

Ο Lijnders μιλώντας για τα προβλήματα της ομάδας είπε αρχικά:

“ Ερχόμαστε πάλι σε τρελό πρόγραμμα, οπότε παίζουμε κάθε τρεις μέρες. Είναι σημαντικό για εμάς να χρησιμοποιούμε κάθε λεπτό, να χρησιμοποιούμε κάθε μέρα για να δούμε πραγματικά πώς είναι οι παίκτες. Αυτό είναι για τον Mo, τον Dom και τον Darwin. ”

“ Δύο προπονήσεις απομένουν, ας δούμε πώς είναι και μετά μπορούμε να πάρουμε μια απόφαση την τελευταία στιγμή. ”

“ Όλοι οι άλλοι, ξέρουμε ότι είναι περισσότερο εκτός. Ο Ali έχει μυϊκό τραυματισμό. Ο Trent, πρόβλημα στο γόνατο. Ο Jota, στον έσω σύνδεσμο,. Ο Curtis [έχει] υψηλό διάστρεμμα στον αστράγαλο. Θα μείνουν περισσότερο καιρό εκτός. ”

“ Ο Curtis είναι πιθανώς ο πρώτος [που επιστρέφει] πριν τη διακοπή. Όλοι οι άλλοι θα είναι μετά τη διακοπή. ”

Για το αν υπήρξαν νέοι τραυματισμοί μετά τη Luton, είπε:

“ Μέχρι στιγμής δεν ξέρω. Όλα τα αγόρια είχαν ρεπό χθες, αλλά για εμάς ένα ρεπό σημαίνει ότι μπαίνουν και έχουν θεραπεία και, φυσικά, πρέπει να προετοιμάσουμε τον τελικό. ”

“ Αλλά για τα αγόρια είναι η σωστή αποκατάσταση, οπότε όλοι νιώθουν την ανάγκη να το χρησιμοποιήσουν σε αυτές τις στιγμές που παίζεις κάθε τρεις μέρες και όπου ορισμένα αγόρια πρέπει να παίξουν περισσότερο λόγω των τραυματισμών. ”

“ Λοιπόν, συμπεριφέρονται καλά στο σώμα τους, προσπαθούν τα πάντα για να είναι φρέσκοι, να είναι σε φόρμα. Αλλά ξέρετε με το στυλ μας, πώς παίζουμε, είναι σημαντικό. Πρέπει να σεβαστείτε την ανάκαμψη όσο και την απόδοση. ” Σημείωσε ο Lijnders.

Μετά τη διακοπή επιστρέφει ο Curtis Jones.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com