Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τραυματίστηκε στο Emirates ο Thiago, εκτός και ο Szoboszlai

Τραυματίστηκε στο Emirates ο Thiago, εκτός και ο Szoboszlai

Τα προβλήματα για τη Liverpool δεν λένε να τελειώσουν, αφού ο Thiago Alcantara υπέστη νέο τραυματισμό κατά την επιστροφή του στον αγώνα του Emirates κόντρα στην Arsenal και αναμένεται να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το επόμενο διάστημα.

Ο 32χρονος αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Arsenal και στη συνέχεια ένιωσε νέες ενοχλήσεις, αυτή τη φορά είναι μυϊκές, οι οποίες θα τον κρατήσουν εκτός προπονήσεων και αγώνων για τις προσεχείς εβδομάδες.

Στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, ο Thiago έκανε την επανεμφάνιση του στα γήπεδα, έπειτα από 10 μήνες και πλέον μένει να δούμε αν θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά με τα χρώματα της ομάδας, πριν αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

Χρονικό διάστημα επιστροφής δεν υπάρχει, αλλά θεωρείται δεδομένο πως δεν πρόκειται για μια μικρή απουσία.

Τραυματισμό αντιμετωπίζει και ο Dominik Szoboszlai, ο οποίος ταλαιπωρείται ξανά από μυϊκές ενοχλήσεις, οι οποίες αρχικά ξεκίνησαν στον αγώνα της Πρωτοχρονιάς με τη Newcastle και θα λείψει από τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, χάνοντας κατά πάσα πιθανότητα και τον τελικό του Carabao Cup κόντρα στη Chelsea.

Τα καλά νέα για τους Reds όσο αφορά τον χώρο της μεσαίας γραμμής είναι πως έχει επιστρέψει στις προπονήσεις ο Wataru Endo και υπολογίζεται κανονικά ενόψει Burnley.

Ούτε ο Szoboszlai θα αγωνιστεί το Σάββατο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com