Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > LASK: «Το παιχνίδι της χρονιάς με την Liverpool αλλά δεν τους φοβόμαστε»

LASK: «Το παιχνίδι της χρονιάς με την Liverpool αλλά δεν τους φοβόμαστε»

Η Liverpool ξεκινά την σεζόν της στο Europa League εκτός έδρας με την LASK την Πέμπτη και ο Αυστριακός σύλλογος θα είναι έτοιμος για το «παιχνίδι της χρονιάς».

Η ομάδα του Jurgen klopp επιστρέφει στη δράση του Europa League για πρώτη φορά από το 2016 και ο πρώτος της αντίπαλος είναι η Lask. Η Liverpool αναμένεται να κερδίσει τον αγώνα, αλλά δεν θα είναι εύκολη υπόθεση στην Αυστριακή πόλη Linz. Με τους οπαδούς των γηπεδούχων ενθουσιασμένοι για τον αγώνα, ο αρχηγός Robert Zulj επανέλαβε πόσο μεγάλη περίσταση θα είναι.

«Είναι το παιχνίδι της χρονιάς για κάθε παίκτη, κάθε υπάλληλο του συλλόγου και κάθε φίλαθλο. Φυσικά και θέλουμε να τα δώσουμε όλα και να δούμε τι θα συμβεί», είπε στο Sky Sport Austria. Ο Zulj είναι ο πρώτος σκόρερ τους μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, με πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ σε 10 συμμετοχές.

Ο προπονητής Thomas Sagener έκανε επίσης μια προεπισκόπηση του αγώνα, λέγοντας: «Όλοι γνωρίζουν τη Liverpool, όλοι ξέρουν ότι είναι κορυφαία ομάδα. Δεν φοβόμαστε όμως. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους προκαλέσουμε σωστά».

Δεδομένης της φόρμας και της θέσης των Reds στην Premier League, μπορεί να είναι εύκολο για τους οπαδούς της Liverpool να κοιτάζουν «υποτιμητικά» τον αντίπαλο, αλλά, όπως ανέφεραν ο αρχηγός και ο προπονητής τους, η LASK θα ελπίζει ότι θα μπορέσει να ανεβάσει την απόδοσή της.

Θα υπάρχουν περίπου 19.000 οπαδοί στο γήπεδο για να δημιουργήσουν μια υπέροχη ατμόσφαιρα, τόσο για τους Reds, όσο και για τους γηπεδούχους παίκτες. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι σε επτά παιχνίδια, με τρία γκολ σε οκτώ λεπτά να εξασφαλίζουν την πιο πρόσφατη νίκη τους κόντρα στην Klagenfurt.

Δεν υπήρξαν νέα προβλήματα τραυματισμών για τον προπονητή Sageder να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τους Zulj, Elias Havel, Marin Ljubicic, George Bello και Sascha Horvath να φέρονται ως αλλαγή τακτικής.

LASK: «Το παιχνίδι της χρονιάς με την Liverpool αλλά δεν τους φοβόμαστε»

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com