Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Stephen Kenny: «Πρέπει να πάει σε ομάδα ως βασικός ο Kelleher»

Stephen Kenny: «Πρέπει να πάει σε ομάδα ως βασικός ο Kelleher»

Ο προπονητής της εθνικής Ιρλανδίας Stephen Kenny, παραδέχθηκε ότι ο τερματοφύλακας Caoimhin Kelleher πρέπει να φύγει από τη Liverpool αυτό το καλοκαίρι, αν θέλει να αξιοποιήσει τις δυνατότητές του.

Ο 24χρονος θα συναντηθεί με τους διεθνείς συναδέλφους του ενόψει των προκριματικών του Euro 2024 με την Ελλάδα και το Γιβραλτάρ αργότερα αυτό το μήνα και θα συνεχίσει τη μάχη του με τον Gavin Bazunu, για να βρεθεί στο νούμερο ένα της εθνικής ομάδας της Ιρλανδίας.

Ωστόσο, ο άνθρωπος που έπαιξε στον τελικό του 2022, όταν οι Reds κέρδισαν την Chelsea στον τελικό του Carabao Cup, εξακολουθεί να βρίσκεται σταθερά στη σκιά του Βραζιλιάνου αστέρα Alisson Becker στο Anfield και είχε μόλις τέσσερις συμμετοχές με την ομάδα του την περασμένη σεζόν.

Και ο Kenny αναμένει ότι θα αναζητήσει νέα ομάδα πριν από την έναρξη της νέας περιόδου. Ο ίδιος δήλωσε: «Ο Ken είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να κάνει μια καλή εμφάνιση. Θα το περιμένω αυτό.»

«Κανονικά δεν είναι σωστό να μιλάμε για μετακίνηση ενός παίκτη, αλλά βρίσκεται στη φάση που είναι, πίσω από έναν από τους καλύτερους ίσως τερματοφύλακες στον κόσμο και δεν πρόκειται να γίνει ευκολότερο. Δεν έχει την πολυτέλεια να μην παίζει. Το ξέρει αυτό και το ξέρει εδώ και καιρό.

Δεν είναι εύκολο. Υπάρχει μια διαδικασία που περνάς με έναν τέτοιο σύλλογο και νομίζω και δεν θα ήταν έκπληξη να μετακομίσει το καλοκαίρι και το ξέρει. Νομίζω ότι είναι έτοιμος να παίξει βασικός γιατί το χρειάζεται. Είναι δύσκολο να φύγει από τη Liverpool, είναι ένας τόσο εμβληματικός σύλλογος, αλλά δεν είναι πια τόσο νέος. Είναι 24 ετών και πρέπει να παίζει και το ξέρει αυτό».

Ο Kenny αντιμετωπίζει κάτι σαν αίνιγμα με τους τερματοφύλακες του, με τους Kelleher, Bazunu και Mark Travers να βρίσκονται σε ομάδες της Premier League, αλλά να μην έχουν την θέση του βασικού.

Stephen Kenny: «Πρέπει να πάει σε ομάδα ως βασικός ο Kelleher»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com