Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ολοκλήρωση της Anfield Road Stand

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ολοκλήρωση της Anfield Road Stand

Η Δευτέρα ήταν αργία στην Αγγλία, αλλά στο Anfield ήταν όλα έτοιμα, με το πρώτο τμήμα της οροφής του Anfield Road Stand να αφαιρείται.

Η Liverpool έπαιξε το τελευταίο της παιχνίδι μπροστά σε ένα Anfield χωρητικότητας 54.000 θέσεων πριν από περισσότερο από μια εβδομάδα και οι εργασίες έχουν πλέον επιταχυνθεί για την επέκταση της εξέδρας Anfield Road Stand. Επιπλέον 7.000 θέσεις θα προστεθούν στο γήπεδο ενόψει της επόμενης σεζόν, ώστε το σύνολο των θέσεων να φτάσει τις 61.000 και να γίνει το Anfield το τρίτο μεγαλύτερο γήπεδο σε χωρητικότητα στην Premier League.

Μετά το τέλος της σεζόν 2022/23, τις πιο πρόσφατες εργασίες περιλαμβάνουν την κοπή της παλιάς οροφής στη μέση για να αφαιρεθεί ένα τμήμα κάθε φορά. Τα πλάνα από το drone κατέγραψαν τα τελευταία νέα από το Anfield, καθώς ο σύλλογος ετοιμάζεται να συνδέσει τη νέα κερκίδα με το σημερινό κάτω διάζωμα. Το πρώτο μισό της στέγης αφαιρέθηκε, ενώ θα ακολουθήσουν περαιτέρω ενημερώσεις καθώς θα καταγράφουμε την επέκταση.

Οι φίλαθλοι θα χρειαστεί να περιμένουν για να δουν τη νέα εξέδρα σε όλο της το μεγαλείο όχι στην πρώτη αγωνιστική, αφού η Liverpool έστειλε αίτημα στην Premier League για να διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση εκτός έδρας, ώστε να δοθεί περισσότερος χρόνος για να εφαρμοστούν οι τελευταίες πινελιές.

Η ανάπτυξη ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2021, όταν ο Jurgen Klopp ήταν παρών στην τελετή «θεμελίωσης» έξω από ένα βροχερό Anfield. Εδώ, ρίχνουμε μια ματιά σε μερικές από τις τελευταίες εικόνες από το Anfield, καθώς η νέα εξέδρα πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της ενόψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου 2023/24:

Δύο μεγάλοι γερανοί βρίσκονται στο γήπεδο για να διευκολύνουν την ανάπτυξη και την αφαίρεση της σημερινής οροφής, κάτι που δεν βλέπεις κάθε μέρα στο Anfield! Αν κοιτάξετε τις εικόνες, μπορείτε να δείτε την παλιά οροφή κομμένη σε δύο μέρη, με το τμήμα που βρίσκεται πιο κοντά στην κεντρική κερκίδα να πρόκειται να αφαιρεθεί.

Ένα ειδικό σύστημα προστασίας του γηπέδου εγκαταστάθηκε την περασμένη εβδομάδα, μετά το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, ώστε οι γερανοί να μπορούν να εκτελούν τις εργασίες και να προστατεύουν τον αγωνιστικό χώρο – κάτι που είχε δοκιμαστεί στο προπονητικό κέντρο της AXA. Με τις εργασίες να αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Αύγουστο, οι οπαδοί μπορούν να προσβλέπουν σε μια νεότερη, μεγαλύτερη εκδοχή του Anfield από ποτέ.

Η τελευταία εξέλιξη, σε συνδυασμό με την επέκταση της κεντρικής κερκίδας το 2016, έχει αυξήσει τη χωρητικότητα κατά περίπου 17.000 άτομα κατά τη διάρκεια της θητείας του προπονητή.

Θα πρέπει να παρέχει στο γήπεδο ακόμη μεγαλύτερο όγκο τις ημέρες των αγώνων, με τη Liverpool να θέλει να ανακάμψει από την απογοητευτική σεζόν 2022/23 και να κυνηγήσει και πάλι όλες τις μεγάλες διακρίσεις για άλλη μια φορά.

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ολοκλήρωση της Anfield Road Stand
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com