Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jurgen Klopp στον Naby Keita: «Του εύχομαι καλή τύχη»

Jurgen Klopp στον Naby Keita: «Του εύχομαι καλή τύχη»

Ο Jurgen Klopp μοιράστηκε τις αγαπημένες του αναμνήσεις από τη θητεία του Naby Keita στη Liverpool, καθώς απέτισε φόρο τιμής στον αποχωρούντα μέσο.

Ο Keita θα αποχωρήσει από τους Reds αυτό το καλοκαίρι μετά από πέντε χρόνια στο Anfield κατά τη διάρκεια των οποίων έπαιξε το ρόλο του, στο να σηκώσουν οι παίκτες του Klopp μια σειρά από μεγάλες διακρίσεις. Αυτές οι επιτυχίες περιελάμβαναν μετάλλια νικητών στο Champions League, το FIFA Club World Cup και την Premier League για τον Guinean κατά τη διάρκεια του 2019 και του 2020.

Και στη συνέχεια πραγματοποίησε 40 εμφανίσεις κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 2021-22 που είδε τη Liverpool να φτάνει κοντά στο quadruple, κατακτώντας το Carabao Cup και το Emirates FA Cup με τον Keita να βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα και στους δύο τελικούς.

Ο Klopp δήλωσε στο Liverpoolfc.com:«Ο Naby είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, τι παίκτης είναι. Ίσως ένας ή δύο τραυματισμοί του, απλά τον εμπόδισαν να δείξει την αξία του πραγματικά. Αλλά αν ανατρέξετε – και θα το συνιστούσα πραγματικά – αν ανατρέξετε στα πραγματικά μεγάλα παιχνίδια της Liverpool FC, ίσως εκπλαγείτε από το πόσο συχνά ο Naby ήταν στο αρχικό σχήμα και πόσο συχνά έπαιξε απίστευτα καλά. Ήταν λίγο κρίμα για τον ίδιο, όταν όλα πήγαιναν πραγματικά καλά και μετά ένας μικρός τραυματισμός εδώ, ένα μικρό μυϊκό πρόβλημα εκεί. Αυτό δεν ήταν πολύ καλό και αυτό είναι ίσως αυτό που θα θυμάται ο κόσμος (τους συχνούς του τραυματισμούς), αλλά η αξία του είναι παγκόσμιας κλάσης, χωρίς καμία αμφιβολία. Και φυσικά του εύχομαι καλή τύχη γιατί και αυτός κέρδισε τα πάντα εδώ στη Liverpool, κάτι που δεν μπορούν να το πουν πολλοί ποδοσφαιριστές αυτό».

Η συλλογή τερμάτων του Keita για τη Liverpool περιλαμβάνει το γρηγορότερο γκολ της ομάδας στην Premier League, με το χτύπημά του το 2019 εναντίον της Huddersfield Town με την μπάλα να μπαίνει στα δίχτυα μόλις 15 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα. Το νούμερο 8 των Κόκκινων προσέφερε επίσης υπέροχα σουτ βολέ όπως εναντίον της Crystal Palace και της Atletico Madrid, καθώς και το εναρκτήριο τέρμα στην αξέχαστη νίκη με 5-0 στο Old Trafford την περασμένη σεζόν.

Ανακαλώντας τις αγαπημένες του στιγμές με τον Keita, ο Klopp είπε: «Σίγουρα εναντίον της Huddersfield, ένα πολύ γρήγορο γκολ στο παιχνίδι – με ένα υψηλό πρέσινγκ, καταφέραμε να κλέψουμε την μπάλα, ο Mo έδωσε την ασίστ στον Naby που ανάμεσα στους αμυντικούς πραγματοποίησε ένα διαγώνιο σουτ τελειώνοντας την φάση.»

«Ήταν μια κατάσταση υψηλής πίεσης προς τον αντίπαλο και στο τέλος ο Naby το τελείωσε. Πρέπει να ήταν εκείνη την εποχή ένα από τα πραγματικά γρήγορα γκολ της Premier League νομίζω, τουλάχιστον έτσι είναι στο μυαλό μου. Πολλά άλλα γκολ ήταν φανταστικά σουτ, αστείοι πανηγυρισμοί όταν όλοι έδειχναν πραγματικά εκπληκτικά – ο Naby, αυτός ο μικρός άνθρωπος που πυροβολεί σαν πραγματικός κεραυνός και τον βλέπεις να στέκεται εκεί και να χαμογελάει. Ήταν απολύτως υπέροχο».

Ο Klopp ολοκλήρωσε: «Και πάλι, του εύχομαι απλά καλή τύχη για το υπόλοιπο της ζωής του, γιατί το αξίζει».

Jurgen Klopp στον Naby Keita: «Του εύχομαι καλή τύχη»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com