Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ederson Santana de Moraes: «Μην υποτιμάτε την αξία της Liverpool»

Ederson Santana de Moraes: «Μην υποτιμάτε την αξία της Liverpool»

Ο τερματοφύλακας της Manchester City Ederson δεν συμφωνεί καθόλου με τις συζητήσεις ότι η Liverpool δεν είναι πλέον υπολογίσιμη δύναμη, επιμένοντας μάλιστα ότι η ομάδα του Jurgen Klopp παραμένει γεμάτη από «παίκτες παγκόσμιας κλάσης».

Το απόγευμα της Κυριακής έβαλε τέλος σε μια εξαιρετικά απογοητευτική για τα δεδομένα των Reds σεζόν, η οποία είδε την ομάδα να μην καταφέρνει να διεκδικήσει κάποιο τρόπαιο, και να μένει εκτός από την επόμενη διοργάνωση του Champions League. Η Manchester City, από την άλλη, κατέκτησε τον τρίτο διαδοχικό τίτλο στην Premier League.

Η Liverpool που θέλει να επιστρέψει στην διεκδίκηση της κορυφής του πίνακα την επόμενη περίοδο, θα χρειαστεί πιθανότατα ποιοτικές προσθήκες στην ομάδα για να γίνει αυτό εφικτό. Τελικά η Arsenal ήταν αυτή που έτρεξε πιο κοντά στη City για να διεκδικήσει το στέμμα, τερματίζοντας πέντε βαθμούς μακριά από τη City.

Ενώ η επιτυχία των παικτών του Mikel Arteta εξέπληξε πολλούς, δεν τρόμαξε τον Enderson. Η Liverpool, στην πέμπτη θέση, είδε τις προβλέψεις του κόσμου πριν από την προετοιμασία να πέφτουν έξω, αν και το Νο 1 της City γνωρίζει τη ζημιά που η ομάδα του Klopp είναι ακόμα ικανή να προκαλέσει.

«Λοιπόν, ήδη την περασμένη σεζόν διαπιστώσαμε ότι η Arsenal είχε τεράστιες δυνατότητες, δεδομένου ότι ο Mikel Arteta είναι ένας καταπληκτικός μάνατζερ και η Arsenal διαθέτει κορυφαία νεαρά ταλέντα. Για να λέμε την αλήθεια, εμείς στη City περιμέναμε ότι η Arsenal θα τα πήγαινε καλά αυτή τη σεζόν – ξέραμε ότι θα μπορούσε να συμβεί. Ο Arteta μπορεί να διαβάσει τέλεια το παιχνίδι», δήλωσε ο 29χρονος στο FourFourTwo.
«Η Liverpool είχε μια κακή σεζόν και δεν κατάφερε να παίξει καλά και σταθερά, αν και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι μια σπουδαία ομάδα με παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Είναι».

Το να ξεπεράσουν τη Liverpool σε επίπεδο συλλόγου είναι ένα έργο που απολαμβάνουν οι παίκτες του Pep Guardiola το τελευταίο διάστημα, αν και υπάρχει μια μάχη που ο Ederson χάνει. Ανίκανος να αντικαταστήσει τον Alisson ανάμεσα στα δοκάρια της εθνικής Βραζιλίας, ο γκολκίπερ της City έμεινε στον πάγκο στο World Cup του 2018, στο Copa America του 2019 και στο World Cup του 2022, με εξαίρεση μια εμφάνιση στη φάση των ομίλων στο Qatar.

Σχετικά με το πώς βλέπει το γεγονός ότι παίζει δεύτερο βιολί δίπλα στον κορυφαίο παίκτη των Reds για τη σεζόν 2022/23, ο Ederson απάντησε: «Είμαι ένα επίμονο άτομο που ξέρει να περιμένει να έρθει η ευκαιρία μου. Ένα παρόμοιο σενάριο μου συνέβη στην Πορτογαλία, στη Rio Ave και στη συνέχεια στην Benfica. Τώρα συμβαίνει με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την εργασιακή μου ηθική ή την αφοσίωσή μου.
Ανεξάρτητα από το αν θα είμαι βασικός ή όχι, προπονούμαι πάντα σαν να είμαι στην αρχική ενδεκάδα και έχοντας τη νοοτροπία που με βοήθησε να είμαι έτοιμος όταν ήρθε η ευκαιρία στη Rio Ave και την Benfica. Πρέπει να είμαι υπομονετικός. Εξαρτάται από τον προπονητή και το backroom staff να επιλέξουν ποια ομάδα θεωρούν καλύτερη για κάθε αγώνα».

Ederson Santana de Moraes: «Μην υποτιμάτε την αξία της Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com