Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πόσα χρήματα έχασε η Liverpool από τον δανεισμό του Arthur Melo

Πόσα χρήματα έχασε η Liverpool από τον δανεισμό του Arthur Melo

Ο Βραζιλιάνος μέσος Arthur Melo θα επιστρέψει στο Τορίνο και στη Juventus, μετά από μια ανύπαρκτη αγωνιστικά σεζόν στο Anfield.

Ένα πρωτάθλημα γεμάτο κακές αποφάσεις έφτασε στο τέλος του στη Liverpool. Η πιο προφανής απάντηση είναι η αγωνιστική πτώση ορισμένων από τα αστέρια του συλλόγου, σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς που καθόρισαν τη μοίρα της «αποτυχίας». Μία από τις πιο απογοητευτικές μεταγραφές για τους οπαδούς ήταν ο Arthur Melo, ο οποίος άφησε το Τορίνο για το Merseyside.

Ο Βραζιλιάνος μέσος έφτασε στο παρά ένα της μετεγγραφικής περιόδου σαν δανεικός παίχτης και μάλιστα μερίδα των οπαδών αμφισβήτησε την απόφαση του Klopp να επενδύσει σε έναν παίκτη που από τότε που έφυγε από την Barcelona δεν είναι ο ίδιος. Η Diario SPORT επιβεβαίωσε ότι η Liverpool παραιτήθηκε από την άσκηση της οψιόν αγοράς του και ενημέρωσε ήδη τη Juventus.

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, η Liverpool είχε την επιλογή να πληρώσει 37,5 εκατομμύρια ευρώ για να κρατήσει τον Arthur, τον οποίο μετά τους πολλαπλούς τραυματισμούς του, ο Klopp πήρε την απόφαση να απορρίψει. Επιπλέον, το Salary Sports ανέφερε ότι ο 26χρονος μέσος κερδίζει 126.000 λίρες την εβδομάδα, δηλαδή 6.552.000 λίρες το χρόνο.

Ο Arthur δεν μπόρεσε ποτέ φέτος να διεκδικήσει μια θέση στη μεσαία γραμμή της ήδη χτυπημένης από τραυματισμούς Liverpool. Λαμβάνοντας αυτό υπ’ όψη, το μέλλον για τον Arthur δεν φαίνεται καλό, μετά την καταστροφική χρονιά που άφησε τη Juventus εκτός Champions League και τον Allegri να συνεχίζει στην ίδια γραμμή, να μην τον υπολογίζει. Ακόμα και οι εφημερίδες στην Ιταλία, επισημαίνουν ότι θα φύγει και πάλι δανεικός.

Πόσα χρήματα έχασε η Liverpool από τον δανεισμό του Arthur Melo
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com