Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Σε επαφές για Thuram και Kone η Liverpool»

«Σε επαφές για Thuram και Kone η Liverpool»

Σε επαφές για την απόκτηση του Khepren Thuram από την OGC Nice και του Manuel Kone από την Borussia Mönchengladbach βρίσκεται η Liverpool, σύμφωνα με Γαλλικά και Γερμανικά μέσα ενημέρωσης αντίστοιχα.

Η πρώτη περίπτωση είναι εκείνη του Thuram και σε δημοσίευμα που προέρχεται από την L’ Equipe αναφέρεται πως οι Reds έχουν ήδη πραγματοποιήσει μια πρώτη συνάντηση με τους εκπροσώπους του παίκτη, στην προσπάθεια που κάνουν να τον φέρουν στο Anfield.

Ο μέσος φαίνεται πως είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της Liverpool και να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Jürgen Klopp, όμως το deal αυτή τη στιγμή παρουσιάζει ορισμένες δυσκολίες, όπως προσθέτουν οι Γάλλοι, χωρίς ωστόσο να εξηγούν κάτι περισσότερο.

Η Γαλλική ομάδα τον κοστολογεί περίπου στα €60 εκατομμύρια και είναι θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του.

Η δεύτερη περίπτωση ακούει στο όνομα Manuel Kone, με τον ταλαντούχο μέσο να φαίνεται πως βρίσκεται στην Κόκκινη λίστα για τον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Πρόκειται για δεδομένα παρόμοια με εκείνα του Thuram, καθώς η Bild αποκαλύπτει πρώτη πως η Liverpool έχει κάνει τις πρώτες επαφές με την πλευρά του 22χρονου, ο οποίος θα μπορούσε να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Bundesliga το φετινό καλοκαίρι.

Οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής από κάποια Αγγλική πηγή, όμως είναι πολύ πιθανό να ενδιαφέρονται πράγματι για τους δύο ποδοσφαιριστές οι Reds, με τον Jorg Schmadtke να έχει φυσικά ανάμιξη στις επαφές, καθώς με τον Kone μάλιστα να αγωνίζεται στην Bundesliga, πρωτάθλημα που γνωρίζει πολύ καλά ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής.

Οι Kone και Thuram για το κέντρο της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com