Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Schmadtke: «Δεν ξέρω τι budget θα έχω στη Liverpool»

Schmadtke: «Δεν ξέρω τι budget θα έχω στη Liverpool»

Την πρώτη του συνέντευξη ως νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας παραχώρησε ο Jorg Schmadtke, μιλώντας μεταξύ άλλων για το θέμα των μεταγραφών, αλλά και για τη σχέση του με τον Jürgen Klopp.

Μιλώντας στο Γερμανικό, Sport1, για τον νέο του ρόλο δήλωσε:

“ Η επιρροή του προπονητή στις μεταγραφές είναι μεγαλύτερη στην Αγγλία από ότι στη Γερμανία. Ο Jürgen Klopp θα θέσει τις προτεραιότητες. Θα τον υποστηρίξουμε με μια ομάδα αναλυτών και σκάουτερ. ”

“ Μπορεί στη συνέχεια να επιλέξει από μια λίστα παικτών με τους οποίους θέλει να συνεργαστεί. Στη συνέχεια θα ασχοληθώ με τις μεταγραφές με τα αρμόδια τμήματα του συλλόγου. Και στο τέλος, οι ιδιοκτήτες πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με τις επενδύσεις τους επίσης. ”

Για τη σχέση του με τον Klopp πρόσθεσε:

“ Δεν είμαστε τόσο κοντά ο ένας στον άλλον. Ήμασταν στην Bundesliga την ίδια περίοδο. Αυτός ως προπονητής, εγώ ως αθλητικός διευθυντής, γνωριζόμαστε, αλλά γνωρίζω καλύτερα τον μάνατζερ του, Marc Kosicke. ”

Για το διαθέσιμο budget που θα έχει στη Liverpool:

“ Δεν έχω budget ακόμα! Σοβαρά, οι μεταγραφές είναι πάντα περίπλοκες. Όταν ένας παίκτης μετακινείται από το Α στο Β, αφορά κυρίως μικρά πράγματα που είναι δύσκολο να επηρεαστούν και δεν σχετίζονται με το να βγάλεις χρήματα. ”

“ Για παράδειγμα, πώς ο παίκτης ενσωματώνεται με την οικογένειά του στην πόλη, ποια πρέπει να είναι η θέση του στην ομάδα, πώς μπορεί να βγάλει τη μέγιστη απόδοσή του. Πρέπει να το λάβεις υπόψη. Τα ποσά που αφορούν αυτές τις μεταγραφές είναι σχεδόν άσχετα. ”

Ο Jorg Schmadtke στους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com