Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του James Milner σε Red fans & συμπαίκτες

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του James Milner σε Red fans & συμπαίκτες

Ο James Milner άφησε να εννοηθεί ότι οι οπαδοί της Liverpool μπορούν να περιμένουν περισσότερες καλές στιγμές στο εγγύς μέλλον αφού έπαιξε τον τελευταίο του αγώνα για τον σύλλογο την Κυριακή.

Ο αρχηγός Jordan Henderson λέει ότι είναι το «τέλος μιας εποχής» με τον επί χρόνια συμπαίκτη του Milner, 37 ετών, να φεύγει μαζί με τους Roberto Firmino, Naby Keita και Alex Oxlade-Chamberlain

Ο Milner, ωστόσο, φαίνεται να υπολογίζει ότι οι οπαδοί των Reds δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ, για να γίνουν μάρτυρες νέων επιτυχιών, σας αυτές που γνώρισε κατά τη διάρκεια της οκταετούς θητείας του.

Αφού έπαιξε και τα 90 λεπτά της τρελής ισοπαλίας 4-4 της Liverpool με τη Southampton την τελευταία μέρα της σεζόν της Premier League, ο 37χρονος μέσος, ο οποίος πρόκειται να ενταχθεί στην Brighton με ελεύθερη μεταγραφή όταν λήξει το συμβόλαιό του στο Anfield τον επόμενο μήνα, έστειλε ένα μήνυμα αποχωρισμού στους Red fans.

«Είμαι σίγουρος ότι δεν είναι το τέλος της εποχής τώρα, αλλά το να είσαι μέρος αυτής της ομάδας, είναι φανταστικό», είπε ο Milner στο BBC. «Προφανώς είναι ένα περίεργο συναίσθημα όταν είσαι κάπου για τόσο καιρό και μοιράζεσαι τις στιγμές που είχα σε αυτά τα αποδυτήρια και αυτούς τους οπαδούς, είχα μια καταπληκτική αποδοχή από αυτούς σήμερα. Έτσι είναι από τότε που είμαι εδώ. Είναι προφανώς ένα περίεργο συναίσθημα αλλά όλα τα ωραία τελειώνουν. Πέρασα καταπληκτικά εδώ, πέτυχα πολλά, αλλά πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή, δυστυχώς.

Ο πρώην αστέρας της Manchester City, της Aston Villa, της Newcastle Utd και της Leeds Utd αποχαιρετίστηκε από τους Red fans στο St Mary’s την Κυριακή. Ένα μεγάλο πανό που έγραφε «Milner 7 legend» ξεδιπλώθηκε και ο βετεράνος δημοσίευσε μια φωτογραφία του στα social media με λεζάντα: «Πάντα ήταν προνόμιο να παίζω για σας και χαρά να απολαμβάνω την επιτυχία μαζί σας. Ευχαριστώ για όλα. YNWA.»

Τον Milner και τους άλλους τρεις που θα περάσουν την πόρτα της εξόδου του Anfield, ευχαρίστησε ο αρχηγός Jordan Henderson, ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Το τέλος μιας εποχής. Μοιράστηκα μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου με αυτά τα παιδιά.»

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο προπονητής των Reds Jurgen Klopp συνόψισε τα συναισθήματά του για τον Milner. «Ξέρει πόσο πολύ τον εκτιμώ», είπε ο Klopp την Παρασκευή. «Είναι ένα απίστευτο κομμάτι αυτής της ομάδας και θα ήθελα πολύ να δουλέψω μαζί του ακόμα περισσότερο. Είπα μερικές φορές ότι, τίποτα θετικό από όσα συνέβησαν τα τελευταία επτάμισι χρόνια δεν θα είχε συμβεί χωρίς τον James Milner».

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του James Milner σε Red fans & συμπαίκτες
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com