Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το «αντίο» των παικτών της Liverpool στα social media για την χρονιά

Το «αντίο» των παικτών της Liverpool στα social media για την χρονιά

Καθώς οι κουρτίνες της αυλαίας έκλεισαν τη σεζόν και έτσι ολοκληρώθηκαν 4 καριέρες στη Liverpool, δεν έλειψαν οι προβληματισμοί και τα συγκινητικά λόγια από την ομάδα.

Αυτή η χρονιά δεν μπαίνει στα βιβλία της ιστορίας για κανέναν από τους σωστούς λόγους. Χρειαζόταν ένα αήττητο 11 αγώνων για να κλείσει η σεζόν θετικά, αλλά τα πρωτοσέλιδα μετά το φινάλε της Κυριακής στο παιχνίδι με την Southampton, ήταν γύρω από το τέλος μιας εποχής.

Ο Roberto Firmino αποχαιρέτησε με ένα γκολ και ο James Milner ήταν αρχηγός της ομάδας για τελευταία φορά, ενώ ο Naby Keita και ο Alex Oxlade-Chamberlain παρακολουθούσαν από μακριά.

Τέσσερις διαφορετικές πορείες καριέρας στο Anfield, αλλά η τετράδα φυσιολογικά σχολιάστηκε από τους συμπαίκτες τους, όταν μπήκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα.

Ο Jordan Henderson σκέφτηκε μια «αδελφική σχέση που θα κρατήσει μια ζωή» καθώς ευχήθηκε και στους τέσσερις «καλή τύχη» για το ταξίδι που ακολουθεί.

Αποδείχθηκε δύσκολο να πει αντίο για τον Andy Robertson, ο οποίος «μοιράστηκε μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου» με τους Bobby, Milner, Naby και Ox.

Ο Joe Gomez επαίνεσε τους συμπαίκτες του που ήταν «απίστευτοι παίκτες και ακόμη καλύτεροι άνθρωποι» στο πρώτο του ξεκίνημα μετά από οκτώ παιχνίδια στον πάγκο.

Όσο για τον Virgil van Dijk, το μήνυμά του ήταν διπλό και έτσι έπρεπε να χωριστεί σε δύο διαφορετικές θέσεις.

Πρώτον, ήρθε ένας προβληματισμός για «μια σεζόν που δεν θα θυμόμαστε για πολύ» πριν από την υπόσχεση να «δουλέψουμε σαν τρελοί» για να επιστρέψουμε η Liverpool εκεί που ανήκει.

Στη συνέχεια ήρθε ο αποχαιρετισμός στην τετράδα που αποχωρεί, με την οποία θα μοιραστεί αναμνήσεις μαζί τους «για πάντα».

Και για να ολοκληρώσει τους αποχαιρετισμούς, ο Milner είχε ένα δικό του μήνυμα καθώς ευχαρίστησε τους φίλους της Ομάδας «για όλα» μετά από οκτώ χρόνια γεμάτα τρόπαια.

Είναι πραγματικά το τέλος μιας εποχής για τη Liverpool και ενώ οι αποχαιρετισμοί αποδείχτηκαν συναισθηματικοί, ήταν η κατάλληλη στιγμή να κλείσουμε ένα κεφάλαιο και να ετοιμαστούμε να ξεκινήσουμε ένα άλλο.

Αντίο 2022/23, δεν θα μας λείψεις…

Το «αντίο» των παικτών της Liverpool στα social media για την χρονιά
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com