Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποφασίζει για Carvalho η Liverpool

Αποφασίζει για Carvalho η Liverpool

Ο Fabio Carvalho δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ της Liverpool για την επόμενη σεζόν, αφού είναι εκτός πλάνων του Jürgen Klopp και οι Reds θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού ή αν θα του βάλουν πωλητήριο, έναν μόλις χρόνο μετά την έλευση του στο Anfield.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν πολύ δύσκολη για τον νεαρό μέσο, αφού ειδικότερα στο δεύτερο μισό της σεζόν δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου, με τον Jürgen Klopp να δηλώνει την Παρασκευή πως το πιθανότερο είναι να αγωνίζεται σε άλλη ομάδα την επόμενη αγωνιστική περιόδο.

Οι Reds έλαβαν ήδη την πρώτη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, η οποία προερχόταν από ομάδα που θα αγωνίζεται στο επόμενο Uefa Champions League, με το όνομα της να μην έχει όμως γίνει γνωστό.

Η συγκεκριμένη πρόταση που αφορούσε την αγορά του 20χρονου φέρεται να μην έγινε αποδεκτή από την ομάδα, όμως είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν και άλλες μέσα στο προσεχές διάστημα.

Ενδιαφέρον για απόκτηση με τη μορφή δανεισμού υπάρχει από τις Burnley, West Ham και Brentford, με τον παίκτη να φαίνεται πως προτιμά να συνεχίσει σε άλλον σύλλογο με κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό.

Οι Reds θα πρέπει τώρα να αποφασίσουν αν θα τον παραχωρήσουν με μεταγραφή και πιθανώς μια ρήτρα επαναγοράς ή αν θα τον δανείσουν για την επόμενη σεζόν, ώστε να επιστρέψει στο Anfield το καλοκαίρι του 2024.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως από τη νέα σεζόν δεν θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Liverpool, ακόμη και αν ξεκινήσει προετοιμασία μαζί της.

Ο Fabio Carvalho δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com