Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Adrian

Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Adrian

Στη Liverpool θα παραμείνει για μια ακόμη σεζόν ο Adrian, ο οποίος είναι έτοιμος να υπογράψει νέο μονοετές συμβόλαιο με τον σύλλογο, με τις δύο πλευρές να έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία.

Ο Ισπανός keeper βρίσκεται στο Anfield από το καλοκαίρι του 2019 και θα παραμείνει σε αυτό τουλάχιστον μέχρι τη λήξη της επόμενης σεζόν, αποτελώντας ξανά την τρίτη λύση της ομάδας για την θέση 1.

Τη σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε μόνο στο Community Shield εναντίον της Manchester City, βοηθώντας τους Reds να κατακτήσουν το τρόπαιο, πραγματοποιώντας παράλληλα και μια καλή εμφάνιση.

Την Δευτέρα μάλιστα, θέλησε να στείλει και το δικό του μήνυμα στον κόσμο:

“ Σεζόν 22/23 ✅
Ίσως δεν θα τη θυμούνται πολλοί ως επιτυχημένη, σε σχέση με τους συνήθεις στόχους μας, αλλά ΟΛΟΙ έχουμε πάρει σπουδαία μαθήματα εντός και εκτός γηπέδου που θα μας κάνουν να αναπτυχθούμε ως ομάδα και να γίνουμε καλύτεροι. ”

“ Δεν πρέπει να θεωρούμε τίποτα δεδομένο, ούτε στο ποδόσφαιρο ούτε στη ζωή μας. Η καθημερινή σκληρή δουλειά, η πειθαρχία, η επιθυμία και η συνέπεια θα μας επαναφέρουν στο καλύτερό μας επίπεδο την επόμενη σεζόν.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ!!! ”

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου για την ανανέωση του συμβολαίου του Adrian.

Μένει στην Liverpool ο Adrian.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com