Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν ήταν ποτέ στόχος της Liverpool ο Manuel Ugarte

Δεν ήταν ποτέ στόχος της Liverpool ο Manuel Ugarte

Αν και για λίγο φάνηκε ότι θα μετακομίσει στη Liverpool, ο Ουρουγουανός μέσος Manuel Ugarte αφήνει τώρα την Sporting CP για άλλη ομάδα στην Ευρώπη.

Στα τέλη Απριλίου, διαδεδομένα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία υποστήριζαν ότι η Liverpool βρισκόταν σε συζητήσεις για την απόκτηση του Ugarte, με σκάουτερ να παρακολουθούν την πορεία του στη Lisbon. Με ρήτρα αποδέσμευσης 60 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιό του, η Sporting CP αναμένεται να παραμείνει σταθερή στην τιμή του, ενώ ο ατζέντης του δήλωσε στην εφημερίδα O Jogo ότι είναι «σίγουρος ότι θα φύγει».

Ωστόσο, νωρίτερα αυτό το μήνα ο Neil Jones του GOAL ανέφερε ότι ο Ugarte δεν ήταν, στην πραγματικότητα, στόχος των Reds, οι οποίοι έχουν τον Alexis Mac Allister ως προτεραιότητα. Ο 22χρονος συνδέθηκε έκτοτε με την Chelsea, την Totttenham και την Aston Villa, αλλά σύμφωνα με την Correio da Manha, τώρα θα ενταχθεί στην PSG.

Η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει ότι η συμφωνία «έκλεισε», με την PSG να ενεργοποιεί τη ρήτρα αποδέσμευσής του και τον Ugarte να συμφωνεί για πενταετές συμβόλαιο.

Η γαλλική L’Equipe περιγράφει τη μεταγραφή ως «πολύ προχωρημένη», με πηγές κοντά στην κατάσταση να «δεν έχουν πλέον καμία αμφιβολία» παρά το ενδιαφέρον της Premier League.

Ένα άλλο γαλλικό μέσο, το RMC Sport, υποστηρίζει ότι η PSG έχει «ήδη έρθει σε συμφωνία» με τον παίκτη, ο οποίος θα γίνει η πρώτη της μεταγραφή για το καλοκαίρι.

Είναι αμφίβολο αν αυτή η εξέλιξη μπορεί να θεωρηθεί πλήγμα για τη Liverpool, καθώς δεν είναι βέβαιο αν ο Ugarte ήταν ποτέ στο στόχαστρο του συλλόγου. Το πιο πιθανό είναι ότι η Liverpool και η πολυδιαφημισμένη ανάγκη της για μεταγραφές στη μεσαία γραμμή, χρησιμοποιήθηκε για να ενισχύσει το προφίλ των συζητήσεων σχετικά με το μέλλον του και ίσως ακόμη και να προειδοποιήσει συλλόγους όπως η PSG για τη διαθεσιμότητά του.

Αυτή δεν θα είναι η μοναδική τέτοια περίπτωση καθ’ όλη τη διάρκεια μιας μακράς καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και όπως έχει παρατηρηθεί συχνά με τις μετεγγραφές των Reds, οι συμφωνίες μπορεί αντίθετα να έρθουν από το πουθενά.

Η Liverpool άλλωστε έχει ήδη συνδεθεί από αξιόπιστες πηγές στο Merseyside με διάφορους στόχους στη μεσαία γραμμή, όπως οι Mason Mount, Ryan Gravenberch, Matheus Nunes, Romeo Lavia, Joao Palhinha, Alex Scott και Khephran Thuram.

Δεν ήταν ποτέ στόχος της Liverpool ο Manuel Ugarte
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com