Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα αργήσουν οι μεταγραφές»

Klopp: «Θα αργήσουν οι μεταγραφές»

Για το ζήτημα των φετινών μεταγραφών τοποθετήθηκε για άλλη μια φορά ο Jürgen Klopp, τονίζοντας αυτή τη φορά πως οι όποιες φετινές κινήσεις της ομάδας θα αργήσουν να πραγματοποιηθούν.

Το σύνολο του Γερμανού τεχνικού πρέπει να ανανεωθεί το φετινό καλοκαίρι, όμως αυτό είναι κάτι που θα πάρει τον απαιτούμενο χρόνο, όπως σημείωσε και ο ίδιος στην συνέντευξη τύπου του ενόψει του Κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τη Southampton.

Αναφορικά με τις μεταγραφές ανέφερε:

“ Είναι πιθανό, τα πράγματα να μην γίνονται όσο γρήγορα τα θέλεις, μάλλον δεν είναι μόνο πιθανό, αλλά είναι και το πιθανότερο σενάριο. ”

“ Όσο καλύτερος είναι ο παίκτης που θέλεις, τόσο μικρότερη είναι η επιθυμία της άλλης ομάδας να τον αφήσει να φύγει. ”

“ Γι’αυτό ακριβώς πρέπει να προετοιμαστούμε και γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε. ”

“ Πρόκειται όμως για ένα μεγάλο μεταγραφικό παράθυρο, μία μεγάλη προετοιμασία και μία μεγάλη διακοπή μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος, οπότε έχουμε χρόνο. ”

“ Αν φέρουμε τους νέους παίκτες αύριο, είτε τους φέρουμε σε έξι η εφτά εβδομάδες, δεν αλλάζει κάτι για εμένα, για να είμαι ειλικρινής. ”

“ Σε έναν ιδανικό κόσμο θα τους αποκτούσαμε όλους αύριο και θα τους έλεγα από αύριο πότε θα πρέπει να είναι εδώ. Θα τους δίναμε το πλάνο τους για την διακοπή του καλοκαιριού και όλα τα σχετικά. ”

“ Αυτό όμως δεν πρόκειται να συμβεί, οπότε όλα καλά. ” Σημείωσε ο Klopp.

Ο Klopp γνωρίζει πως το ρόστερ χρειάζεται ενίσχυση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com