Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 23/5/2021 Τελευταία Κόκκινη εμφάνιση για Wijnaldum (vid)

Σαν σήμερα: 23/5/2021 Τελευταία Κόκκινη εμφάνιση για Wijnaldum (vid)

Την τελευταία του εμφάνιση με την famous Red shirt θα πραγματοποιούσε ο Gini Wijnaldum, στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Crystal Palace στο Anfield.

Σε μια αρκετά δύσκολη χρονιά για τους Reds, με την αμυντική τους γραμμή να είχε πληγεί πολλές φορές, οι παίκτες του Jurgen Klopp είχαν σαν σκοπό να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα, ώστε να βρίσκονται στο Champions League της επόμενης χρονιάς.

Οι Κόκκινοι έκαναν το καθήκον τους με το να κερδίσουν τους Eagles, σημειώνοντας δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο. Το 1-0 σημείωσε ο Sadio Mane από ασίστ του Bobby Firmino στο 36′ και το 2-0 πάλι ο Σενεγαλέζος διεθνής επιθετικός στο 74′ από ασίστ του Mo Salah.

Στο 77′ της συνάντησης, ο Gini Wijnaldum που φορούσε τιμητικά το περιβραχιόνιο του αρχηγού, έδωσε την θέση του στον James Milner, εν μέσω αποθέωσης από το μικρό κοινό του Anfield (μόνο 10.000 θεατές μπόρεσαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι λόγω των μέτρων του Covid 19), καθώς θα αποχωρούσε από τους Reds με την λήξη του συμβολαίου του, λίγες μέρες αργότερα.

Να αναφέρουμε ότι, στον πάγκο των φιλοξενουμένων, βρισκόταν ο Roy Hodgson, που διετέλεσε manager των Reds για ένα εξάμενο το 2010. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Craig Pawson.

Ακολουθούν στιγμιότυπα και τα γκολ των Κόκκινων εδώ:

Σαν σήμερα 2352021 Τελευταία Κόκκινη εμφάνιση για Wijnaldum (vid)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com