Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Θα έρθουν λίγοι νέοι παίκτες στην ομάδα»

Henderson: «Θα έρθουν λίγοι νέοι παίκτες στην ομάδα»

Ο Jordan Henderson επέμεινε ότι η Liverpool δεν θα «ανακατασκευαστεί» αυτό το καλοκαίρι, αλλά παραδέχτηκε ότι θα υπάρχουν λίγοι νέοι παίκτες που θα έρθουν στο Anfield.

«Δεν νομίζω ότι είναι μια «ανακατασκευή» για να είμαι ειλικρινής», είπε στην PA, σε μια εκδήλωση NHS Charities Together στο Crewe. «Πιστεύω ότι θα έρθουν νέοι παίκτες. Μια ανασυγκρότηση αλλάζει μια ολόκληρη ομάδα – κάτι που δεν νομίζω ότι θα κάνουμε.»

«Πιστεύω ότι έχουμε πολλούς βασικούς παίκτες στην ομάδα, που θα είναι ακόμα εκεί και είναι ακόμα σε εξαιρετική φόρμα για να αγωνιστούν και να είναι επιτυχημένοι. Αλλά ναι, θα χρειαστεί φρεσκάρισμα φυσικά με τους παίκτες να φεύγουν και να προσπαθούν να βελτιώσουν την ομάδα.»

«Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες θα έρθουν κάποια στιγμή για να μας δώσουν ώθηση και να φρεσκάρουμε λίγο τα πράγματα και ελπίζω να μας βάλουν σε καλή θέση στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν.»

Η μεσαία γραμμή αναμένεται να είναι το κύριο σημείο εστίασης των μεταγραφών της Liverpool αυτό το καλοκαίρι. Έχοντας αποδεχτεί την ήττα τους στο κυνήγι του Jude Bellingham της Borussia Dortmund, οι Κόκκινοι εξετάζουν διάφορες εναλλακτικές λύσεις και έχουν προσθέσει στη λίστα τους τους Mason Mount και Alexis Macalister, της Chelsea και της Brighton αντίστοιχα.

«Είναι πάντα μια πρόκληση, ειδικά στη Liverpool, πάντα θα υπάρχουν προκλήσεις για χρόνο συμμετοχής και παιχνίδια», είπε ο Henderson όταν ρωτήθηκε πώς τα καλοκαιρινά σχέδια των Reds θα μπορούσαν να τον επηρεάσουν προσωπικά. «Αυτό ισχύει από τότε που ήρθα στον σύλλογο. Ελάτε στην προετοιμασία, θα είμαι έτοιμος για την πρόκληση ξανά.»

«Το κίνητρο δεν αλλάζει ποτέ πραγματικά, είναι πάντα η βελτίωση και η βελτίωση, ατομικά και ομαδικά. Πάντα έρχονται νέες προκλήσεις, θα συμβούν διαφορετικά πράγματα και θα έχουμε νέες προκλήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.»

«Υπάρχει πάντα μια πρόκληση στο ποδόσφαιρο να βελτιώνεσαι, να είσαι καλύτερος και αυτό το κίνητρο παρέμενε πάντα το ίδιο για να είσαι επιτυχημένος. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να φτάσουμε ξανά στα επίπεδα που μπορούμε, σίγουρα. Το έχουμε δείξει στα τελευταία παιχνίδια και είναι να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο.»

Henderson: «Θα έρθουν λίγοι νέοι παίκτες στην ομάδα»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com