Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είναι μια χαρά το Europa League»

Klopp: «Είναι μια χαρά το Europa League»

Για την ισοπαλία της ομάδας στο Anfield με την Aston Villa, το Uefa Europa League που έρχεται, αλλά και την αποχώρηση των Bobby Firmino και James Milner, μίλησε ο Jürgen Klopp, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα τις εξέδρες, λόγω τιμωρίας.

Ο Γερμανός μίλησε για τον αγώνα και την ισοπαλία:

“ Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν υπέροχο. Ήμασταν πολύ βιαστικοί. Με και χωρίς τη μπάλα. Ποιος ήταν πού; Δεν ήταν χρήσιμο. Ήταν ξεκάθαρο ότι έπρεπε να ηρεμήσουμε στο δεύτερο ημίχρονο. ”

“ Πετύχαμε ένα γκολ που ακυρώθηκε και βάλαμε ένα γκολ που μέτρησε. Είναι ισοπαλία. ”

“ Αυτή η ισοπαλία δεν μας βοηθά, αλλά νομίζω πως είναι το σωστό αποτέλεσμα. ”

“ Ρώτησα τα παιδιά μετά το παιχνίδι, ποιος ήταν πραγματικά, πραγματικά καλός σήμερα; Ήταν δύσκολο να βρω έναν. Αλλά ο χαρακτήρας που δείξαμε ήταν καλός. Η Aston Villa στριμώχτηκε στο δεύτερο ημίχρονο και δεν ήξεραν πώς να το αντιμετωπίσουν. ”

Για το Europa League που έρχεται: 

“ Είναι εντάξει. Για πολύ καιρό δεν ήταν αρκετά καλό το ποδόσφαιρο μας [φέτος] αλλά το κάναμε αρκετά συναρπαστικό. Δεν πίστευα ότι ήταν δυνατό πριν από επτά εβδομάδες. ”

“ Θα την κάνουμε την διοργάνωση μας. Δεν είμαι τόσο κακομαθημένος. Το ότι έχουμε ήδη προκριθεί στο Europa League είναι απίστευτο με όλες αυτές τις ομάδες γύρω μας. Αυτό είναι πραγματικά δύσκολο και το κάναμε, αυτό είναι καλό. ”

“ Τόσο καιρό δεν μπορούσαμε να ακούσουμε ούτε τον ήχο του Champions League, τόσο μακριά ήμασταν. ”

“ Το Europa League είναι απολύτως εντάξει. Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. ”

“ Δώσαμε έναν σωστό αγώνα – κυνηγώντας το Champions League γενικά. Πήραν όμως περισσότερους βαθμούς. Θα θέλαμε να το είχαμε κάνει συναρπαστικό για άλλη μια εβδομάδα, αλλά δεν τα καταφέραμε. ”

Για το γκολ του Gakpo που ακυρώθηκε:

“ Ο διαιτητής μου είπε ότι πίστευε ότι η μπάλα δεν παίχτηκε εσκεμμένα. Έχω διαφορετική άποψη σε αυτό, αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε τώρα. ”

Για την κόκκινη στον Mings που ζήτησε η ομάδα: 

“ Δεν το είδα ξανά. Ήταν κόκκινη κάρτα από την άποψή σας; Ρώτησα τον διαιτητή γιατί το γκολ οφσάιντ ήταν οφσάιντ. Μου το εξήγησε. Νομίζει ότι δεν ήταν σκόπιμη ενέργεια από τον αμυντικό. Νομίζω ότι είναι. Το VAR δεν ήταν σίγουρο. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Για τις καθυστερήσεις των παικτών της Villa:

“ Είναι σημαντικό πράγμα να συζητήσουμε. Το πρόβλημα είναι προφανές. Νομίζω ότι όλη τη σεζόν το βλέπαμε λίγο πολύ συχνά. Σήμερα ήταν προφανές. 10 λεπτά είναι εντάξει. Αλλά σε αυτά τα 10 λεπτά, υπήρχαν μήπως άλλα πέντε; ”

“ Όλοι το κάνουν. Έχουμε δει σε πάρα πολλά παιχνίδια αυτή τη σεζόν, δεν έχει καμία σχέση με το αποτέλεσμα σήμερα, απλά ένα γενικό θέμα ποδοσφαίρου. ”

Όσο για τους Bobby Firmino και James Milner:

“ Είναι πολύ συγκινητικό. Τους γνωρίζω από τότε που ήταν μωρά! ”

“ Τα αγόρια που μπήκαν, έδειξαν αμέσως τι θα μας λείψει. Είναι ένας ψηλός, ψηλός πήχης. Ο Bobby σκόραρε ένα φανταστικό γκολ. Μια υπέροχη ιστορία. ”

“ Ο Millie και ο Bobby έδειξαν σε 20 λεπτά ποιοι είναι, γιατί τους αγαπάμε και τι θα φέρουν όπου κι αν πάνε. ”

“ Η φωτιά, η νοοτροπία, η επιθυμία που φέρνει ο Millie δεν υστερούν σε τίποτα. ”

“ Θα μας λείψουν, αλλά όπως όλες οι καλές ιστορίες στη ζωή, υπάρχει μια αφετηρία, μια μέση και ένα τέλος. Το ποδοσφαιρικό κομμάτι της ιστορίας έχει τελειώσει και έχουμε ευκαιρίες να γράψουμε ένα νέο. ”

“ Είδαμε τι θα μας λείψει. Έτσι είναι. Είναι μια ιστορία που γράψαμε μαζί, τώρα πρέπει να γράψουμε μια νέα ιστορία και αυτοί πρέπει να γράψουν μια νέα ιστορία. ”

“ Πρέπει να αναβαθμίσουμε την ηγεσία χωρίς τον Millie. Ο Bobby είναι ο Bobby. Θα μου λείψουν όλοι. Είναι καλύτερα να νιώθουμε πολύ άσχημα που φεύγουν παρά να είμαστε χαρούμενοι. ”

Αντίο με γκολ από τον Bobby Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com