Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > John Aldridge: «Ίσως ήρθε η ώρα να παραχωρηθεί ο Thiago»

John Aldridge: «Ίσως ήρθε η ώρα να παραχωρηθεί ο Thiago»

Ο John Aldridge, μέσα από την εβδομαδιαία στήλη του στην Echo, αναφέρθηκε στις σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες πρέπει να ληφθούν αυτό το καλοκαίρι από τους ιθύνοντες της Liverpool, κάνοντας ειδική αναφορά στο μέλλον του Thiago στους Reds.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ο Thiago, και την φετινή χρονιά, έχει αγωνιστεί περίπου στα μισά παιχνίδια μας. Ο Klopp θα μπορούσε να τον παραχωρήσει για να φέρει κάποιον νεότερο και, δεδομένου του τρόπου που δουλεύουμε ως σύλλογος, πρέπει να φέρουμε μέσα και έσοδα με κάποιο τρόπο».

«Όσο καλός κι αν είναι ο Thiago, χρειαζόμαστε νεαρούς παίκτες που να είναι σε διαρκή φόρμα και να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο».

«Ο Curtis Jones και ο Trent θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν 100 εκατομμύρια λίρες για τον σύλλογο, αυτό το καλοκαίρι, αλλά χρειαζόμαστε ακόμα δύο κορυφαίους χαφ».

Το ερχόμενο Σάββατο αναμένεται να είναι μια πολύ συναισθηματική μέρα, καθώς οι James Milner και Roberto Firmino θα εμφανιστούν για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό του Anfield φορώντας την κόκκινη φανέλα.

Ο Aldridge καταλήγει με μια ειδική αναφορά στους δύο θρύλους, πλέον, της Liverpool.

«Τι να πεις για τους δυο τους; Τίποτα παρά καλά πράγματα. Αυτό που έχουν κάνει για εμάς είναι απίστευτο. Το στυλ του Firmino είναι τόσο διαφορετικό από οποιονδήποτε άλλο επιθετικό έχω δει και του εύχομαι ό,τι καλύτερο».

«Ο James Milner είναι η καλύτερη ελεύθερη μεταγραφή στην ιστορία της Liverpool. Ο Gary McAllister ήταν υπέροχος, αλλά ο Milner ήταν το κάτι άλλο.»

«Δεν νομίζω ότι ο κόσμος ξέρει ή είναι κοντά στο να αναγνωρίσει τι φέρνει ο Milner στα αποδυτήρια, πόσο μάλλον στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ένας υποδειγματικός επαγγελματίας και έχει ακόμα πολλά να προσφέρει».

John Aldridge: «Ίσως ήρθε η ώρα να παραχωρηθεί ο Thiago»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com