Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Leicester City – Liverpool (Premier League Preview)

Leicester City – Liverpool (Premier League Preview)

H Liverpool ταξιδεύει στο King Power Stadium για να αντιμετωπίσει την Leicester στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι Reds έρχονται από δύσκολη επικράτηση επί της Brentford με 1-0, σε ένα ματς με καλό ρυθμό αλλά λίγες φάσεις, η οποία ήταν και η έκτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Η Liverpool έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες για τη τετράδα, αφού πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο αύριο, θα είναι τέσσερεις πόντους μακριά από τη Manchester United και την Newcastle, με τις τρεις ομάδες να έχουν όλες 35 παιχνίδια.

Προφανώς η ομάδα του Jurgen Klopp θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για έξοδο στο UEFA Champions League και για αυτό θα πρέπει να κάνει το 3Χ3 και να κλείσει δυνατά τη σεζόν.

Πρώτο εμπόδιο σε αυτό το στόχο είναι οι «Αλεπούδες» του Dean Smith, οι οποίες δίνουν μάχη για την σωτηρία, αφού βρίσκονται στη προτελευταία θέση με 30 βαθμούς και πραγματικά καίγονται για το τρίποντο.

Θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με κάποια προβλήματα, αφού οι Bertrand, Justin και Vestergaard θα χάσουν το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ ο Iheanacho δεν έχει μπει ακόμα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Έχει, παρόλα αυτά, τον Daka διαθέσιμο μετά τον τραυματισμό του.

Για την Liverpool δεν υπάρχουν νεότερα για τους τραυματισμούς. Οι Thiago, Bajcetic και Ramsay θα επιστρέψουν για τη καλοκαιρινή προετοιμασία, ενώ οι Keita και Firmino δεν είναι ακόμα έτοιμοι για να αγωνιστούν στα τελευταία τους παιχνίδια με την κόκκινη φανέλα.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Craig Pawson, με τον Chris Kavanagh στο δωμάτιο του VAR.

Στο ματς του πρώτου γύρου η Liverpool είχε επικρατήσει με 2-1, χάρη σε δύο αυτογκόλ του Faes που είχαν ανατρέψει το 0-1 του Dewsbury-Hall.

O Joel Matip στο παιχνίδι με τη Leicester, το τελευταίο των Reds για το 2022.
O Joel Matip στο παιχνίδι με τη Leicester, το τελευταίο των Reds για το 2022.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com