Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρόταση για τον Manuel Ugarte της Sporting καταθέτουν οι Reds (?)

Πρόταση για τον Manuel Ugarte της Sporting καταθέτουν οι Reds (?)

Ο Jurgen Klopp και η Liverpool έχουν συνδεθεί με μια κίνηση για την απόκτηση του υψηλόβαθμου μεσοεπιθετικού της Sporting Lisbon και της Ουρουγουάης, Manuel Ugarte.

Έχοντας βάλει στο συρτάρι τα σχέδια για τον Jude Bellingham όταν ανοίξει ξανά η αγορά, οι Reds θα μοιράσουν το μπάτζετ τους σε αρκετές προσθήκες, καθώς ο Jurgen Klopp και η ομάδα του προσπαθούν να ανανεώσουν το ρόστερ. Μεταξύ των αμέτρητων εναλλακτικών του Bellingham είναι ο Nicolo Barella, ο Alexis Mac Allister και ο αστέρας της Chelsea Mason Mount, ο οποίος έχει μόνο 13 μήνες συμβόλαιο στο Stamford Bridge.

Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχει ένα νέο όνομα που πρέπει να εξετάσει η Liverpool. Δημοσιεύματα της Record υπογραμμίζουν το αυξανόμενο ενδιαφέρον του συλλόγου του Anfield για τον Ugarte, του οποίου η ρήτρα αποδέσμευσης φέρεται να ανέρχεται στα 52,2 εκατ. λίρες.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο 22χρονος βρίσκεται στο ραντάρ των Reds εδώ και αρκετό καιρό, καθώς οι Κόκκινοι γίγαντες της Premier League, ετοιμάζονται να κάνουν την πρώτη τους συγκεκριμένη πρόταση για την απόκτησή του. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το ποσό από το οποίο θα ξεκινήσει η Liverpool στην εμφανή προσπάθειά της να αποκτήσει τον Ugarte.

Ο Ugarte έχει ήδη οκτώ συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης και έχει κάνει 29 εμφανίσεις με την Sporting φέτος στη Liga Portugal, ξεκινώντας σε 26 παιχνίδια και συγκεντρώνοντας 2.188 λεπτά συμμετοχής. Έχει γίνει κομβική φιγούρα για την ομάδα της Λισαβώνας τους τελευταίους 18 μήνες περίπου.

Ο Ugarte εκπροσωπείται από το φημισμένο πρακτορείο Gestifute – με επικεφαλής τον Jorge Mendes – το οποίο είναι υπεύθυνο για την καθοδήγηση των παγκόσμιων σούπερ σταρ Cristiano Ronaldo, Joao Felix, Bernardo Silva και των επίδοξων συμπαικτών του στη Liverpool Fabinho, Diogo Jota και Darwin Nunez. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Πρόταση για τον Manuel Ugarte της Sporting καταθέτουν οι Reds (?)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com