Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποθεώνει τον Virgil van Dijk ο πρώην άσσος της Chelsea Gary Cahill

Αποθεώνει τον Virgil van Dijk ο πρώην άσσος της Chelsea Gary Cahill

Ο πρώην αμυντικός της Chelsea Gary Cahill, επαίνεσε τον σέντερ μπακ της Liverpool Virgil van Dijk, υποστηρίζοντας ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Ο σταρ των Reds ήταν αναπόσπαστο μέρος της επιτυχίας τους τις τελευταίες σεζόν, αφού ήταν βασικό στέλεχος στις επιτυχίες της Αρμάδας του Jurgen Klopp.

Ο Van Dijk θεωρείται ευρέως ως ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο μετά τις εμφανίσεις του για τη Liverpool.

Ο Gary Cahill αναφέρθηκε στην εποχή που έπαιζε εναντίον του 31χρονου Ολλανδού, υποστηρίζοντας ότι έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να είναι καλός αμυντικός στην Ευρώπη καθώς και στην Premier League.

«Τεράστιος παίκτης. Στην αρχή της καριέρας του, θυμάμαι ότι έπαιζα εναντίον του, όταν ήταν στην Southampton. Εκεί βρήκε τον δρόμο του στο άθλημα.», είπε.

«Μετά πήρε την μετεγγραφή του στη Liverpool. Τα υπόλοιπα μιλούν από μόνα τους. Είναι προφανώς ένας από τους καλύτερους σέντερ μπακ στον κόσμο, νομίζω. Φαίνεται εξαιρετικός χαρακτήρας επίσης.»

«Γρήγορος, δυνατός, επιθετικός, μπορεί να παίξει με όλους τους τρόπους. Και πάλι, έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεσαι για να είσαι κορυφαίος παίκτης στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, όχι μόνο στην Premier League.»

Αποθεώνει τον Virgil van Dijk ο πρώην άσσος της Chelsea Gary Cahill
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com