Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε θέση ισχύος η Liverpool για την απόκτηση του Evan Ndicka

Σε θέση ισχύος η Liverpool για την απόκτηση του Evan Ndicka

Η Liverpool μπορεί να έχει μεγάλες πιθανότητες να αποκτήσει ελεύθερο τον Evan Ndicka αυτό το καλοκαίρι, ο οποίος θα μπορούσε να είναι ο μελλοντικός συνεργάτης του Virgil van Dijk στα μετόπισθεν.

Ο κεντρικός αμυντικός της Eintracht Frankfurt έχει προσελκύσει την προσοχή πολλών κορυφαίων συλλόγων στην Premier League και σε ολόκληρη την Ευρώπη με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στην Bundesliga, καθώς φαίνεται ότι θα αποχωρίσει στο τέλος της σεζόν από τον Γερμανικό σύλλογο.

Ο 23χρονος φέρεται να έχει ήδη ενημερώσει τον σύλλογο ότι δεν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του που λήγει στο τέλος της σεζόν, προκαλώντας το ενδιαφέρον από πολλές ομάδες, όπως η Liverpool και η Barcelona. Οι Reds μπορεί να αναζητούν αμυντικές ενισχύσεις, καθώς οι Joel Matip και Joe Gomez δεν κατάφεραν να βρουν μια σταθερή θέση δίπλα στον Van Dijk, ενώ η άμυνα των Κόκκινων ήταν επιρρεπής σε σφάλματα στα μετόπισθεν.

Ο Ndicka μπορεί να θεωρηθεί ως μια επιλογή χαμηλού κόστους για την βελτίωση της άμυνας, καθώς τα διαθέσιμα κεφάλαια μπορεί να είναι λίγα εάν η Liverpool χάσει το Champions League της επόμενης σεζόν και σκοπεύει να αναθεωρήσει τη μεσαία γραμμή της με αρκετές μεταγραφές. Εάν οι Κόκκινοι κινηθούν για τον Γάλλο, μπορούν να το κάνουν χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν μήπως κάποιος αντίπαλος θα τους ανταγωνιστεί στην διεκδίκηση.

Η Mundo Deportivo ισχυρίζεται ότι η Barcelona δεν σκοπεύει να μπει σε μια μεταγραφική μάχη με τη Λιωερποολ, η οποία έχει βάλει τον εαυτό της σε ισχυρή θέση για να αποκτήσει τον Ndicka, παρόλο που είχε προηγουμένως παρακολουθήσει τον αμυντικό και ελπίζει να αποκτήσει έναν αριστερό σέντερ μπακ το καλοκαίρι. Θα συνεχίσουν να παρακολουθούν την κατάστασή του, αλλά δεν θέλουν να μπουν σε ανταγωνισμό με τις άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Σε θέση ισχύος η Liverpool για την απόκτηση του Evan Ndicka
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com