Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρεται για Florian Wirtz η Liverpool σύμφωνα με τον Romano

Ενδιαφέρεται για Florian Wirtz η Liverpool σύμφωνα με τον Romano

Σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, η Liverpool είναι ένας από τους κορυφαίους συλλόγους που ενδιαφέρονται την απόκτηση του μέσου της Bayer Leverkusen Florian Wirtz.

Ο 19χρονος Γερμανός έχει αναδειχθεί αναμφισβήτητα ως ένας από τους πιο συναρπαστικούς νεαρούς παίκτες στην Bundesliga τα τελευταία χρόνια, έχοντας ήδη γίνει μια σημαντική προσωπικότητα στην Leverkusen.

Ο Wirtz έχει πραγματοποιήσει 91 εμφανίσεις έως τώρα για την τωρινή του ομάδα, παρά το νεαρό της ηλικίας του, με έναν εντυπωσιακό απολογισμό 21 γκολ και 28 ασίστ στην θητεία του με την φανέλα της Leverkusen. Τη φετινή σεζόν, ο Γερμανός σκόραρε δύο φορές στο Europa League και έδωσε τέσσερις ασίστ στο πρωτάθλημα, καθώς η φήμη του συνεχίζει να μεγαλώνει.

Η απόδοση του Wirtz φαίνεται να τράβηξε τα βλέμματα ορισμένων από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης, όπου η Liverpool μπαίνει στο παιχνίδι, καθώς ο Jurgen Klopp προσβλέπει σε σημαντικές ενισχύσεις στη μεσαία γραμμή αυτό το καλοκαίρι.

Μέσω του Twitter την Πέμπτη, ο Romano ισχυρίστηκε ότι οι Reds παρακολουθούν την τρέχουσα απόδοση του Wirtz, παρόλο που η Leverkusen είναι εξαιρετικά διστακτική στο να τον πουλήσει σε αυτό το σημείο της καριέρας του:

«Ο Florian Wirtz, προσελκύει μεγάλο ενδιαφέρον ως ένα από τα καλύτερα ταλέντα στον κόσμο, αλλά η Bayer Leverkusen παραμένει πεπεισμένη ότι θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το 2024. Η Barcelona, η Real Madrid και η Liverpool συνεχίζουν να παρακολουθούν την εξέλιξη του παίκτη και όλα είναι 100% ανοικτά».

Η ιδέα απόκτησης του Wirtz από την Liverpool είναι ελκυστική, λαμβάνοντας υπόψη τη φήμη του ως αναμφισβήτητα έναν από τους διακεκριμένους μέσους της γενιάς του, ίσως δίπλα στον άλλο στόχο των Reds Jude Bellingham.

Το αφεντικό της Leverkusen Xabi Alonso Αλόνσο, έχει συγκρίνει τον έφηβο ακόμη και με τον Lionel Messi, όσον αφορά τη χρήση της μπάλας, που είναι περίπου η υψηλότερη δυνατή φιλοφρόνηση στο ποδόσφαιρο. Είναι κυρίως ένας επιθετικός χαφ που μπορεί να κινηθεί ευρέως κατά διαστήματα μέσα στο παιχνίδι. Ο Wirtz έχει ήδη τέσσερις συμμετοχές για με την Εθνική Γερμανία και είναι κάποιος που θα μπορούσε να προσθέσει την πολύ αναγκαία δημιουργία και φρεσκάδα στην μεσαία γραμμή των Κόκκινων.

Πολύ συχνά, η μεσαία γραμμή της Liverpool φαίνεται μονοδιάστατη, χωρίς κανένας τρέχων μέσος της να έχει σκοράρει πάνω από μία φορά στην Premier League αυτή τη σεζόν, οπότε θα έβαζε ζωντάνια σε αυτόν τον τομέα. Το αν μπορεί να διαπρέψει ή όχι μακριά από την Leverkusen μένει να φανεί, ωστόσο το τρέχον συμβόλαιό του δεν λήγει μέχρι το καλοκαίρι του 2027 και αν υπάρχουν τα χρήματα, μπορεί να κατατεθεί μια καλή προσφορά και οι Reds να αποκτήσουν τις υπηρεσίες ενός εξαιρετικού ταλέντου.

Ενδιαφέρεται για Florian Wirtz η Liverpool σύμφωνα με τον Romano
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com