Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool Legends v Celtic Legends: Έτοιμες οι δύο ομάδες για αύριο

Liverpool Legends v Celtic Legends: Έτοιμες οι δύο ομάδες για αύριο

Μπορεί να είναι το διεθνές διάλειμμα, αλλά μια ομάδα θρύλων της Celtic θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Liverpool το απόγευμα του Σαββάτου για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο φιλανθρωπικός αγώνας ανακοινώθηκε στα τέλη του περασμένου έτους με αρκετούς θρύλους και των δύο συλλόγων, συμπεριλαμβανομένων των Stiliyan Petrov, Artur Boruc και Jamie Carragher, καθώς και του πρώην manager των Rangers, Steven Gerrard, να εμφανίζονται στο Anfield την ίδια μέρα.

Τα παιχνίδια Legends όπως αυτά είναι πάντα δημοφιλή στους οπαδούς και των δύο συλλόγων και ενώ υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα αυτού του Σαββατοκύριακου, οι κερκίδες είναι βέβαιο ότι θα είναι γεμάτες.

Μερικοί από τους παίκτες που εκπροσωπούν τη Liverpool και την Celtic σε αυτό το παιχνίδι, έχουν αποσυρθεί για πολύ νωρίτερα από άλλους, είναι δίκαιο να πούμε! Αλλά αυτό δεν θα τους εμποδίσει να τα δώσουν όλα και να διασκεδάσουν τους φιλάθλους στις εξέδρες, καθώς προσπαθούν να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τους αντίστοιχους σκοπούς τους.

Λοιπόν, ποιος παίζει και στους δύο συλλόγους τη μέρα; Το Liverpool.gr έριξε μια ματιά και σας παραθέτει τις λεπτομέρειες της συνάντησης αυτής.

Τα πρώην αστέρια των Reds που επιβεβαιώθηκαν για τον αγώνα είναι:

Charlie Adam, Daniel Agger, Fabio Aurelio, Jamie Carragher, Djibril Cisse, Salif Diao, Jerzy Dudek, Luis Garcia, Steven Gerrard, Mark Gonzalez, Sami Hyypia, Robbie Keane (θα παίξει ένα ημίχρονο και για τις δύο ομάδες), Ragnar Klavan, Dirk Kuyt, Bjorn Tore Kvarme, Gary McAllister, Steve McManaman, Albert Riera, Mohamed Sissoko, Martin Skrtel, Gregory Vignal, Sander Westerveld

Manager: Kenny Dalglish

Και οι πρώην αστέρες των Hoops που επιβεβαίωσαν για τον αγώνα είναι:

Artur Boruc, Harald Brattbakk, Stephen Crainey, Marc Crosas, Massimo Donati, Simon Donnelly, Si Ferry, Shay Given, Emilio Izaguirre, Robbie Keane (θα παίξει ένα ημίχρονο και για τις δύο ομάδες), Joe Ledley, Glen Loovens, Mikael Lustig, Niall McGinn, Stephen McManus, Lee Naylor, Darren O’Dea, Stiliyan Petrov (captain), Trevor Sinclair, Ramon Vega, Jan Vennegoor of Hesselink, Ross Wallace

Manager: Paul Lambert

Η ομάδα των Liverpool Legends θα αντιμετωπίσει τους θρύλους της Celtic το Σάββατο 25 Μαρτίου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Anfield με ώρα έναρξης τις 17:00 ώρα Ελλάδας.

Liverpool Legends v Celtic Legends Έτοιμες οι δύο ομάδες για αύριο
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com