Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η πιθανή ημερομηνία του Liverpool – Fulham

Η πιθανή ημερομηνία του Liverpool – Fulham

Η Liverpool επρόκειτο να υποδεχθεί στο Anfield την Fulham το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για την 28η αγωνιστική της Premier League, με τον αγώνα να μην πραγματοποιείται όμως, λόγω της συμμετοχής της ομάδας του Λονδίνου στο FA Cup.

Η Fulham γνώρισε τον αποκλεισμό στο Old Trafford από τα προημιτελικά του Κυπέλλου, καθώς ηττήθηκε με σκορ 3-1 από την Manchester United, παρότι προηγούταν μέχρι το 75ο με 0-1.

Όσο αφορά όμως το παιχνίδι των Reds με τους Λονδρέζους, η επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία είναι η Τετάρτη 12 Απριλίου, όμως είναι δύσκολο να διεξαχθεί εκείνη την ημέρα το παιχνίδι, λόγω των προγραμματισμένων αγώνων για το Uefa Champions League.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε το ματς να λαμβάνει χώρα τον Μάιο, με τις δύο ομάδες να έχουν ελεύθερες ημερομηνίες στις 3 του μηνός, στις 9/10 και στις 16/17 του μεθεπόμενου μήνα.

Δεν θα είναι πάντως η τελευταία αναβολή αγώνα που θα έχει η Liverpool στο φετινό της πρόγραμμα, αφού κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί και στις 7 Μαΐου στο εντός έδρας ματς με την Brentford, λόγω της στέψης του Καρόλου.

Οι Reds έχουν δώσει 26 αγώνες φέτος στην Premier League και θα γνωρίζουν το επόμενο διάστημα ποιο θα είναι το ακριβές πρόγραμμα τους μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ο Darwin Nunez έχει μόλις σκοράρει κόντρα στη Fulham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com